page_banner

produk

  • Dental Digital Teaching Video System

    Sistem Video Piwulang Digital Dental

    Desain profesional kanggo Pendidikan Pengajaran Gigi utawa Perawatan
    Desain keyboard sing didhelikake, gampang ditarik, ora ngenggoni ruang klinis.
    Transmisi wektu nyata Video lan Audio.
    Tampilan monitor dobel menehi macem-macem platform operasi lan macem-macem sudut pandang dokter lan perawat, sing bisa nyebabake proses pengajaran klinis.
    Sistem pengumpulan video profesional medis, output video 1080P HD, 30 zoom optik, nyedhiyakake gambar video mikro kanggo piwulang klinis.

  • High quality Dental Teaching Simulator for dental training practice JPS-FT-III

    Simulator Pengajaran Gigi sing berkualitas kanggo latihan latihan gigi JPS-FT-III

    Sistem simulasi pengajaran gigi JPS FT-III dirancang lan dikembangake khusus kanggo pengajaran gigi dening JPS Dental.

    Pungkasane nulada operasi klinis sing nyata saengga siswa lan staf medis bisa nggawe postur lan manipulasi operasi sing bener sadurunge operasi klinis lan nggawe transisi sing lancar menyang perawatan klinis nyata.

    Simulasi pengajaran gigi cocog kanggo universitas gigi lan pusat pelatihan gigi.

  • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench  JM-52

    Peralatan Laboratorium Gigi Single Workbench Gigi JM-52

    Katrangan :

    Jinis workstation Dental iki akeh nggunakake saran teknisi gigi misuwur ing omah lan ing luar negeri. Bahan utamane kalebu stamping, aloi aluminium casting lan casting ekstrusi. Liwat desain model 3D, lan mesin pemotong laser, lentur CNC mesin, mesin las otomatis lan mesin presisi peralatan modern liyane. Bahan permukaan bisa digawe kanthi papan tungku kerapatan tinggi sing diperes, utawa stainless steel, utawa marmer buatan manungsa.

  • Economic Type Dental Teaching Simulator JM-580

    Simulator Pengajaran Gigi Tipe Ekonomi JM-580

    Aksesoris Standar:

    Lampu operasi tanpa shadow adhem 1set

    Perakitan kursi gigi simulasi 1unit

    Sistem filtrasi banyu 1set

    Jarum suntik 3 arah 1pc

    Bangku gigi 1pc 

  • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-53(1.2M)

    Peralatan Laboratorium Gigi Workbench Gigi Tunggal JW-53 (1.2M)

    Katrangan :

    Jinis workstation Dental iki akeh nggunakake saran teknisi gigi misuwur ing omah lan ing luar negeri. Bahan utamane kalebu stamping, aloi aluminium casting lan casting ekstrusi. Liwat desain model 3D, lan mesin pemotong laser, lentur CNC mesin, mesin las otomatis lan mesin presisi peralatan modern liyane. Bahan permukaan bisa digawe kanthi papan tungku kerapatan tinggi sing diperes, utawa stainless steel, utawa marmer buatan manungsa.

  • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-54(1.4M)

    Peralatan Laboratorium Gigi Workbench Gigi Tunggal JW-54 (1.4M)

    Katrangan :

    Jinis workstation Dental iki akeh nggunakake saran teknisi gigi misuwur ing omah lan ing luar negeri. Bahan utamane kalebu stamping, aloi aluminium casting lan casting ekstrusi. Liwat desain model 3D, lan mesin pemotong laser, lentur CNC mesin, mesin las otomatis lan mesin presisi peralatan modern liyane. Bahan permukaan bisa digawe kanthi papan tungku kerapatan tinggi sing diperes, utawa stainless steel, utawa marmer buatan manungsa.

  • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-55(1.6M)

    Peralatan Laboratorium Gigi Workbench Gigi Tunggal JW-55 (1.6M)

    Katrangan :

    Jinis workstation Dental iki akeh nggunakake saran teknisi gigi misuwur ing omah lan ing luar negeri. Bahan utamane kalebu stamping, aloi aluminium casting lan casting ekstrusi. Liwat desain model 3D, lan mesin pemotong laser, lentur CNC mesin, mesin las otomatis lan mesin presisi peralatan modern liyane. Bahan permukaan bisa digawe kanthi papan tungku kerapatan tinggi sing diperes, utawa stainless steel, utawa marmer buatan manungsa.

  • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-56(1.8M)

    Peralatan Laboratorium Gigi Workbench Gigi Tunggal JW-56 (1.8M)

    Katrangan :

    Jinis workstation Dental iki akeh nggunakake saran teknisi gigi misuwur ing omah lan ing luar negeri. Bahan utamane kalebu stamping, aloi aluminium casting lan casting ekstrusi. Liwat desain model 3D, lan mesin pemotong laser, lentur CNC mesin, mesin las otomatis lan mesin presisi peralatan modern liyane. Bahan permukaan bisa digawe kanthi papan tungku kerapatan tinggi sing diperes, utawa stainless steel, utawa marmer buatan manungsa.