page_banner

produk

Simulator Pengajaran Dental berkualitas tinggi kanggo praktik latihan dental JPS-FT-III

Katrangan singkat:

Sistem simulasi pengajaran dental JPS FT-IIIdirancang lan dikembangake khusus kanggo piwulang dental dening JPS Dental.

Pungkasane niru operasi klinis sing nyata supaya siswa dental lan staf medis bisa ngembangake postur lan manipulasi operasi sing bener sadurunge operasi klinis lan nggawe transisi sing lancar menyang perawatan klinis sing nyata.

Simulasi piwulang dental cocog kanggo universitas dental lan pusat pelatihan dental.


Rincian

Tag produk

Dirancang kanggo simulasi pendidikan klinis

Diagram Struktur Simulator Gigi

Dirancang kanggo simulasi pendhidhikan klinis, mbantu para siswa ngembangake postur operasi sing tepat ing studi pra-klinis, nguwasani katrampilan ergonomis lan banjur transisi kanthi lancar menyang perawatan klinis sing nyata.

karoSistem simulasi pengajaran dental JPS FT-III, siswa sinau langsung saka wiwitan, ing kahanan sing luwih nyata:

• Ing lingkungan pra-klinis, siswa sinau nggunakake komponen pusat perawatan standar lan ora kudu nyetel peralatan anyar mengko ing pendidikan.
• Ergonomi perawatan optimal kanthi unsur dokter gigi lan asisten sing bisa diatur kanthi dhuwur
•Perlindhungan paling apik kanggo kesehatan siswa, kanthi disinfeksi saluran banyu internal sing terintegrasi, terus-terusan lan intensif
• Desain anyar: tray instrument dual, ndadekake operasi papat tangan dadi nyata.
•Lampu operasi: padhange bisa diatur.

Kanthi mode untu jinis beda

Manikin dilengkapi artikulator magnetik, kompatibel karo model untu sing beda

Diagram Struktur Simulator Gigi

Tiru lingkungan klinis nyata.

Diagram Struktur Simulator Gigi

Motor listrik nyurung gerakan manikin ---- niru lingkungan klinis sing nyata.

Gampang kanggo ngresiki

Fungsi reset otomatis sistem manikin- nyedhiyakake kabersihan lan pemanfaatan ruang Puncak marmer Ponggawa gampang diresiki

Diagram Struktur Simulator Gigi

Loro tombol posisi prasetel

Diagram Struktur Simulator Gigi

Loro tombol posisi prasetel: S1, S2

Tombol reset otomatis: S0

Bisa disetel posisi paling dhuwur lan paling ngisor

Kanthi fungsi mandeg darurat

Hommization Suction botol banyu

Botol banyu nyedhot dirancang kanggo dicopot lan dipasang kanthi gampang, nambah efisiensi sinau.

Diagram Struktur Simulator Gigi

Tampilan Proyek:

4
2
1
Proyek Simulator dental kita

Ahli simulasi Gigi JPS, mitra sing dipercaya, tulus selawase!

Konfigurasi standar:

 

Konfigurasi produk

Item

jeneng produk

QTY

Tetembungane

1

lampu LED

1 atur

 

2

Phantom karo awak

1 atur

 

3

syringe 3 arah

1 pc

 

4

Tabung handpiece 4/2 bolongan

2 pc

 

5

Ejector salivate

1 atur

 

6

Kontrol sikil

1 atur

 

7

Sistem banyu resik

1 atur

 

8

Sistem banyu limbah

1 atur

 

9

Monitor lan monitor bracket

1 atur

Opsional

Parameter teknis:

Kondisi Kerja

1.Suhu sekitar: 5°C ~ 40°C

2.Kelembapan relatif: ≤ 80%

3.Tekanan sumber banyu njaba: 0.2 ~ 0.4Mpa

4.Tekanan eksternal tekanan sumber udara: 0.6 ~ 0.8Mpa

5. Tegangan: 220V + 22V; 50 + 1HZ

6.Daya: 200W

Fitur:

Simulator Pengajaran Dental

1. Desain unik, struktur kompak, ngirit ruang, gerakan gratis, gampang dipasang. Ukuran produk: 1250 (L) * 1200 (W) * 1800 (H) (mm)

2. Phantom minangka motor listrik sing dikontrol: saka -5 nganti 90 derajat. Posisi paling dhuwur yaiku 810mm, lan sing paling ngisor yaiku 350mm.

3.Fungsi reset ONE TOUCH lan rong fungsi posisi prasetel kanggo phantom.

4.Baki instrumen lan baki asisten bisa diputar lan bisa dilipat.

5.Sistem pemurnian banyu karo botol banyu 600mL.

6.Sistem banyu sampah kanthi botol banyu sampah 1,100mL lan botol saluran magnetik trep kanggo mudhun kanthi cepet.

7.Tabung handpiece kacepetan dhuwur lan kurang dirancang kanggo handpiece 4 bolongan utawa 2hole.

8. Meja marmer padhet lan gampang kanggo ngresiki. Ukuran meja: 530 (L) * 480 (W) (mm)

9.Four gembong caster fungsi ngunci poto ing ngisor kothak Gamelan kanggo mindhah lan tetep stabil.

10. Sistem banyu resik lan banyu sampah sing mandiri gampang digunakake. Ora perlu instalasi pipa ekstra sing nyuda biaya.

11.Konektor cepet sumber udhara njaba trep kanggo nggunakake.

Monitor lan mikroskop lan workstation opsional

Simulator dental karo monitor lan workstation

Apa Simulator Gigi?

Simulator Gigi minangka piranti latihan lanjut sing digunakake ing pendhidhikan dental lan pangembangan profesional kanggo niru tata cara dental ing urip nyata ing setelan pendhidhikan sing dikontrol. Simulator kasebut nyedhiyakake siswa lan profesional dental pengalaman sing realistis lan langsung, ngidini dheweke nindakake macem-macem teknik lan prosedur dental sadurunge nggarap pasien sing nyata.

Panggunaan sing dikarepake saka Simulator Gigi

Pelatihan Pendidikan:

Digunakake sacara ekstensif ing sekolah dental kanggo nglatih siswa ing lingkungan sing aman lan dikontrol sadurunge nindakake prosedur ing pasien nyata.

Peningkatan Skill:

Ngidini praktisi dokter gigi kanggo nyaring katrampilan, sinau teknik anyar, lan tetep dianyari karo kemajuan paling anyar babagan prosedur dental.

Assessment lan Evaluasi:

Digunakake dening pendidik kanggo netepake kompetensi lan kemajuan siswa lan profesional kedokteran gigi, kanggo mesthekake yen memenuhi standar sing dibutuhake.

Praktik Praklinis:

Nyedhiyakake jembatan antarane sinau teoretis lan praktik klinis, mbantu siswa entuk kapercayan lan keahlian ing katrampilan.

keuntungan:

Pengalaman Realistis:

Nyedhiyakake simulasi prosedur dental sing realistis, nambah pengalaman sinau lan nyiapake pangguna kanggo skenario nyata. 

Umpan Balik lan Assessment Langsung:

Nawakake umpan balik wektu nyata lan penilaian rinci, mbantu pangguna nambah katrampilan kanthi cepet lan efisien. 

Lingkungan Pembelajaran Aman:

Ngidini pangguna kanggo laku lan nggawe kesalahan tanpa gawe piala kanggo pasien nyata, nyedhiyakake lingkungan sing aman lan dikontrol kanggo sinau. 

Pangembangan Skill:

Mbantu pangguna ngembangake gerakan tangan sing tepat, nambah teknik, lan mbangun kapercayan kanggo nindakake prosedur dental. 

Latihan serbaguna:

Cocog kanggo macem-macem prosedur dental lan bisa digunakake dening siswa lan profesional sing berpengalaman kanggo latihan lan nambah katrampilan.

Aplikasi:

Sekolah Gigi:

Digunakake sacara ekstensif ing pendhidhikan dental kanggo nglatih siswa ing lingkungan sing aman lan dikontrol sadurunge nggarap pasien nyata. 

Pangembangan Profesional:

Makarya ing kursus pendidikan terus kanggo praktik dokter gigi kanggo nyaring katrampilan lan sinau teknik anyar. 

Sertifikasi lan Uji Kompetensi:

Digunakake dening institusi pendidikan lan badan sertifikasi kanggo netepake lan njamin kompetensi praktisi gigi.

Kepiye cara kerja simulator Dental?

Komponen Kunci:

Manikin (Kepala Phantom):

Model rongga lisan manungsa sing akurat sacara anatomis, kalebu untu, gusi, lan rahang. Manikin iki nyedhiyakake setelan sing nyata kanggo nindakake prosedur dental. 

Stasiun kerja:

Dilengkapi karo kursi dental, lampu, lan instrumen dental penting lan handpieces kayata drills, scalers, lan mirrors, replikasi operator dental nyata. 

Teknologi Umpan Balik Haptic:

Nyedhiyakake sensasi taktil sing niru rasa nggarap jaringan dental sing nyata, ngidini pangguna ngalami resistensi lan tekstur sing bakal ditemoni ing prosedur dental sing nyata.

Piranti Lunak Interaktif:

Nuntun pangguna liwat macem-macem prosedur dental kanthi instruksi visual, umpan balik wektu nyata, lan penilaian kinerja. Piranti lunak biasane nyakup macem-macem skenario lan tingkat kesulitan kanggo cocog karo tingkat katrampilan pangguna. 

Tampilan Digital:

Monitor utawa layar sing nuduhake video instruksional, data wektu nyata, lan umpan balik visual sajrone latihan. 

Cara Kerjane:

Setup:

Instruktur utawa pangguna nyetel simulator kanthi milih prosedur sing dikarepake lan nyiapake manikin kanthi model utawa untu sing cocog kanggo prosedur kasebut. 

Pilihan Prosedur:

Pangguna milih prosedur dental sing kudu ditindakake saka antarmuka piranti lunak. Prosedur sing kasedhiya bisa kalebu persiapan rongga, penempatan mahkota, perawatan saluran akar, lan liya-liyane. 

Praktek sing dipandu:

Pangguna nindakake prosedur sing dipilih ing manikin nggunakake instrumen dental sing kasedhiya. Piranti lunak interaktif nawakake pandhuan langkah-langkah, kalebu instruksi visual lan audio. 

Umpan balik Haptic:

Sajrone prosedur kasebut, umpan balik haptic nyedhiyakake sensasi tactile sing nyata, ngidini pangguna ngrasakake bedane antarane macem-macem jaringan dental lan ngalami resistensi nalika ngebor utawa nglereni. 

Umpan balik wektu nyata:

Piranti lunak menehi umpan balik langsung babagan kinerja pangguna, nyorot area perbaikan. Umpan balik iki bisa kalebu metrik kayata presisi, teknik, lan wektu rampung. 

Assessment lan Evaluasi:

Sawise ngrampungake prosedur kasebut, piranti lunak ngevaluasi kinerja pangguna adhedhasar kritéria sing wis ditemtokake. Assessment iki mbantu pangguna ngerti kekuwatane lan wilayah sing mbutuhake perbaikan. 

Baleni lan Mastery:

Pangguna bisa mbaleni prosedur yen perlu kanggo latihan lan nyaring katrampilan. Kemampuan kanggo latihan bola-bali ing lingkungan sing bebas risiko minangka kauntungan sing signifikan.

Apa kedokteran gigi simulasi haptic?

Kedokteran gigi simulasi haptik nuduhake panggunaan teknologi canggih sing menehi umpan balik taktil kanggo simulasi rasa lan resistensi jaringan dental sing nyata sajrone prosedur dental. Teknologi iki digabungake menyang simulator dental kanggo nambah pengalaman latihan lan pendhidhikan kanggo siswa lan profesional dental. Punika panjelasan rinci:

Komponen Utama saka Haptic Simulation Dentistry: 

Teknologi Umpan Balik Haptic:

Piranti haptik dilengkapi sensor lan aktuator sing niru sensasi fisik nggarap alat dental ing untu lan gusi asli. Iki kalebu sensasi kayata resistensi, tekstur, lan owah-owahan tekanan.

Model Dental Realistis:

Simulator iki asring nyakup model rongga lisan sing akurat sacara anatomis, kalebu untu, gusi, lan rahang, kanggo nggawe lingkungan latihan sing nyata.

Piranti Lunak Interaktif:

Simulator dental haptic biasane disambungake menyang piranti lunak sing nyedhiyakake lingkungan virtual kanggo macem-macem prosedur dental. Piranti lunak nawakake umpan balik lan penilaian wektu nyata, nuntun pangguna liwat macem-macem tugas.

Keuntungan saka Haptic Simulation Dentistry:

Pengalaman Sinau sing Ditingkatake:

Umpan balik haptik ngidini siswa ngrasakake bedane antarane macem-macem jaringan dental, mbantu dheweke ngerti aspek tactile saka prosedur kayata pengeboran, ngisi, lan ekstraksi.

Peningkatan Katrampilan:

Praktek nganggo simulator haptik mbantu siswa lan profesional ngembangake gerakan tangan lan kontrol sing tepat, sing penting kanggo karya dental sing sukses.

Lingkungan Praktek Aman:

Simulator iki nyedhiyakake lingkungan sing bebas risiko ing ngendi para siswa bisa nggawe kesalahan lan sinau saka dheweke tanpa gawe piala kanggo pasien.

Umpan Balik lan Assessment Langsung:

Piranti lunak terpadu nawakake umpan balik cepet babagan kinerja, nyorot area perbaikan lan mesthekake yen pangguna wis praktek kanthi bener.

Pengulangan lan Mastery:

Pangguna bisa nindakake prosedur bola-bali nganti entuk keahlian, sing asring ora bisa ditindakake karo pasien nyata amarga watesan etika lan praktis.

Aplikasi saka Haptic Simulation Dentistry: 

Pendidikan Gigi:

Digunakake kanthi akeh ing sekolah dental kanggo nglatih siswa babagan macem-macem prosedur sadurunge nggarap pasien nyata. Iki mbantu nyepetake jurang antarane kawruh teori lan katrampilan praktis.

Pangembangan Profesional:

Ngidini praktisi dokter gigi kanggo nyaring katrampilan, sinau teknik anyar, lan tetep dianyari karo kemajuan paling anyar babagan prosedur dental.

Sertifikasi lan Uji Kompetensi:

Digunakake dening institusi pendidikan lan badan sertifikasi kanggo netepake lan njamin kompetensi praktisi gigi.

Riset lan pangembangan:

Nggampangake tes alat lan teknik dental anyar ing lingkungan sing dikontrol sadurunge dilebokake ing praktik klinis.

Ringkesan, kedokteran gigi simulasi haptic minangka pendekatan mutakhir sing ningkatake latihan dental kanthi nyata kanthi menehi umpan balik sing nyata lan taktil, saéngga nambah katrampilan lan kapercayan sakabèhé para praktisi dental.


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:


  • Tulis pesen ing kene lan kirim menyang kita