page_banner

Panoramic x-ray

  • Unit CBCT Gigi OPG Panoramik 3D OPG kanthi Cephalometric

    Unit CBCT Gigi OPG Panoramik 3D OPG kanthi Cephalometric

    Peralatan CBCT extraoral nglumpukake data lisan lengkap ing siji scan lan rekonstruksi kabeh aspek gambar resolusi dhuwur sing dibutuhake kanggo diagnosa klinis akurat.Gambar 3D lan data analitik sing diasilake nyedhiyakake dhasar penting kanggo ngisi dental, implan lan ortodontik.

  • Unit sinar-X portabel AP-60P

    Unit sinar-X portabel AP-60P

    katrangan:

    Unit X-ray dental portabel iki minangka mesin frekuensi dhuwur.Awak cilik, bobot entheng lan meh ora ana radiasi.Nduwe kualitas gambar sing apik banget, panyimpenan portabel, ngirit ruang luwih akeh.Iku nggunakake frekuensi dhuwur lan sumber daya internasional DC.Kabeh komponen diinstal ing Papan PC tengah klempakan.Shock, set-up, tabung elektron, kabeh iku vakum insulasi, proteksi stereotype sing disegel.

  • Mesin X-ray Dental sing dipasang ing tembok JPS 60B

    Mesin X-ray Dental sing dipasang ing tembok JPS 60B

    katrangan:

    Fitur

    Nggunakake teknologi canggih internasional, desain terpadu efisien, efficiency dhuwur, radiation kurang.

    Nggunakake kontrol cerdas mikrokomputer, ora mung cahya sing dikontrol remot, nanging fungsi sing luwih kuat saka weker tegangan rendah lan proteksi voltase dhuwur.

    Teknologi fokus mikro, gambar sing luwih jelas lan diagnosis sing akurat.

  • Planmeca Promax 2D S3 Panoramic X-Ray Unit OPG

    Planmeca Promax 2D S3 Panoramic X-Ray Unit OPG

    katrangan:

    Planmeca ProMax® minangka sistem pencitraan maxillofacial lengkap.Prinsip desain lan operasi adhedhasar riset ilmiah paling anyar, inovasi teknologi lan kabutuhan radiologi modern sing paling nuntut.

Ninggalake Pesenhubungi kita