page_banner

produk

  • Portable X-ray Unit AP-60P

    Unit sinar-X portabel AP-60P

    Katrangan :

    Unit sinar X gigi portabel iki minangka mesin frekuensi dhuwur. Awak cilik, entheng lan meh ora ana radiasi. Nduwe kualitas gambar sing apik, panyimpenan portebel, ngirit ruangan luwih akeh. Nggunakake frekuensi tinggi lan pasokan listrik internasional DC. Kabeh komponen sing diinstal ing papan PC pusat konsentrasi. Shock, set-up, tabung elektron, kabeh kalebu vakum insulasi, perlindungan stereotipe sing disegel. 

  • Wall-mounted Dental X-ray Machine JPS 60B

    Mesin Sinar X-ray Dental JPS 60B

    Katrangan :

    Fitur

    Nggunakake teknologi canggih internasional, desain terintegrasi efisien, efisiensi tinggi, radiasi sithik.

    Nggunakake kontrol cerdas mikrokomputer, ora mung ekspos kontrol jarak jauh, nanging fungsi alarm voltase rendah sing luwih kuat lan proteksi voltase dhuwur.

    Teknologi fokus mikro, gambar sing luwih jelas lan diagnosis sing akurat.

  • Planmeca Promax 2D S3 Panoramic X-Ray Unit OPG

    Planmeca Promax 2D S3 Panoramic X-Ray Unit OPG

    Katrangan :

    Planmeca ProMax® minangka sistem pencitraan maxillofacial lengkap. Prinsip desain lan operasi adhedhasar riset ilmiah paling anyar, inovasi teknologi lan kebutuhan radiologi modern sing paling nuntut.

  • Digital 3D OPG Panoramic X-Ray Dental CBCT Unit with Cephalometric

    Digital CBG Unit 3D CBG Panoramic X-Ray Dental CBCT kanthi Cephalometric

    Fitur:

    · Algoritma unik rekonstruksi gambar HRPBR lan pangolahan gambar WE

    · Teknologi terkemuka nggawe gambar pano HD kanthi cerdas supaya bisa menehi katrangan luwih klinis lan akurasi diagnosis sing dhuwur

    · Algoritma de-noise sing cerdas bisa ningkatake resolusi gambar kanthi swara lan distorsi gambar