page_banner

Воздушни компресори

 • Најдобра цена Висококвалитетен забен компресор за забен воздух YHT-500 без преносно масло без звук

  Најдобра цена Висококвалитетен забен компресор за забен воздух YHT-500 без преносно масло без звук

  Вовед:

  YHT-500 е стоматолошки компресор со голема моќност, кој може да обезбеди 10-12 единици стоматолошки столчиња.Опремен е со 4 единици на електрични мотори од 1100W.Неговиот резервоар за воздух има капацитет од 200 литри.Нашиот воздушен компресор е широко користен во светот.20-годишното производствено искуство, уникатниот дизајн на производи и примена на процесите и совршениот систем за управување обезбедуваат стабилен квалитет на производите и ја воспоставуваат позицијата на нашиот бренд во областа на компресорот за воздух без масло.

 • Најдобра цена Висококвалитетен забен компресор за забен воздух YHT-400 без преносно масло без звук

  Најдобра цена Висококвалитетен забен компресор за забен воздух YHT-400 без преносно масло без звук

  Вовед:

  YHT-400 е стоматолошки компресор со голема моќност, кој може да обезбеди стоматолошки столови од 7-9 единици.Опремен е со 3 единици електромотори од 1100W.Неговиот резервоар за воздух има капацитет од 150 литри.Нашиот воздушен компресор е широко користен во светот.20-годишното производствено искуство, уникатниот дизајн на производи и примена на процесите и совршениот систем за управување обезбедуваат стабилен квалитет на производите и ја воспоставуваат позицијата на нашиот бренд во областа на компресорот за воздух без масло.

 • Најдобра цена Висококвалитетен забен воздушен компресор YHT-200 за преносливо масло без тивко

  Најдобра цена Висококвалитетен забен воздушен компресор YHT-200 за преносливо масло без тивко

  Вовед:

  YHT-200 е дизајниран со двојни електрични мотори, кој го произведува нашата сопствена фабрика и ќе биде под строга проверка пред склопувањето.Секој од нив е 750 W.Може да снабдува 3-4 единици за стоматолошки столчиња.Резервоарот за воздух од 4 мм е 60 литри.

 • Најдобра цена Висококвалитетен забен воздушен компресор YH-200 за преносливо масло без тивко

  Најдобра цена Висококвалитетен забен воздушен компресор YH-200 за преносливо масло без тивко

  Вовед:

  Нашиот воздушен компресор е од еден од врвните брендови во Кина.20-годишното производствено искуство, уникатниот дизајн на производи и примена на процесите и совршениот систем за управување обезбедуваат стабилен квалитет на производите и ја воспоставуваат позицијата на нашиот бренд во областа на компресорот за воздух без масло.

  YH-200 е забен компресор со мала моќност кој може да обезбеди 1-2 стоматолошки столчиња.Максималниот проток на воздух е 150 л/мин.

Остави поракаКонтактирајте не