page_banner

Стоматолошки кабинет

 • Стоматолошки комбинат

  Стоматолошки комбинат

  Спецификација:

  Порцеланска плоча, конструкција од нерѓосувачки челик, интегриран слив

  Променлив единечен кабинет и професионална преграда за фиока

  Антикорозивен и отпорен на влага

  Контролата на стапалата за вода од чешма и пепелта за контрола на колената ја минимизира

  секундарното загадување и вкрстена контаминација

  Големина: 2530*250*870мм

 • Стоматолошки кабинет 4A&G1

  Стоматолошки кабинет 4A&G1

  Спецификација:

  Врв од вештачки мермер, погоден за носење, антихемиски, отпорен на натопување на боја

  и лесно се чисти

  Менливи фиоки и професионална преграда за фиоки

  Контрола на стапалото за вода од чешма и пепел за контрола на колената го минимизира

  Секундарно загадување и вкрстена контаминација

  Факултативни бои

  Димензии: L2500*D490*H860mm & L2500*D300*H600mm

  N.WIG.W: 166/233kg и 83/103kg

 • Мобилен кабинет

  Мобилен кабинет

  Спецификација

  Порцеланска маса, без крварење во боја

  Конструкција од нерѓосувачки челик

  Професионална фиока

  Големина: 490*510*800мм

 • Кабинет за дезинфекција 7A-7C-7E

  Кабинет за дезинфекција 7A-7C-7E

  Спецификација:

  Планта и каросерија од не'рѓосувачки челик, лесни за чистење.

  професионална преграда за фиоки.

  Големина: 2530*250*870мм

Остави поракаКонтактирајте не