page_banner

производи

 • Portable X-ray Unit AP-60P

  Преносна единица за рентген АП-60П

  Опис

  Оваа преносна стоматолошка рентген единица е машина со висока фреквенција. Телото е мало, мала тежина и скоро и да нема зрачење. Има одличен квалитет на слика, преносно складирање, заштедува повеќе простор. Користи висока фреквенција и меѓународно напојување со еднонасочна струја. Концентрирани се сите компоненти инсталирани во централната плоча за компјутер. Шок, поставување, електронски цевки, сите тие се изолациски вакуум, запечатена стереотипна заштита. 

 • Wall-mounted Dental X-ray Machine JPS 60B

  Стоматолошка рендгенска машина поставена на Wallид JPS 60B

  Опис

  Карактеристики

  Користење на меѓународната напредна технологија, ефикасен интегриран дизајн, висока ефикасност, мало зрачење.

  Користење на интелигентна контрола на микрокомпјутер, не само далечинско контролирана експозиција, туку и помоќна функција на нисконапонски аларм и заштита од висок напон.

  Технологија на микро фокус, многу појасна слика и точна дијагноза.

 • Planmeca Promax 2D S3 Panoramic X-Ray Unit OPG

  Planmeca Promax 2D S3 панорамска единица за Х-зраци OPG

  Опис

  Planmeca ProMax® е комплетен максилофацијален систем за сликање. Дизајнот и принципите на работа се засноваат на најновите научни истражувања, технолошки иновации и најсложените потреби на современата радиологија.

 • Digital 3D OPG Panoramic X-Ray Dental CBCT Unit with Cephalometric

  Дигитален 3D OPG панорамски рендгенски рендгенски оддел CBCT со цефалометриски

  Карактеристики:

  · Уникатни алгоритми за реконструкција на слики HRPBR и WE обработка на слики

  · Водечка технологија интелигентно генерира HD пано слики за да обезбеди повеќе клинички детали и висока точност на дијагнозата

  · Интелигентен алгоритам за де-бучава значително ја подобрува резолуцијата на сликата за намалување на бучавата и изобличувањето на сликата