page_banner

produktet

 • Digital 3D OPG Panoramic X-Ray Dental CBCT Unit with Cephalometric

  Digital 3D OPG Panoramic X-Ray Dentare Njësia CBCT me Cephalometrike

  Karakteristikat:

  · Algoritme unike të rindërtimit të imazhit HRPBR dhe përpunimit të imazhit WE

  · Teknologjia udhëheqëse që gjeneron në mënyrë inteligjente imazhe pano HD për të siguruar më shumë detaje klinike dhe saktësi të lartë të diagnozës

  · Algoritmi inteligjent i zhurmës duke përmirësuar ndjeshëm rezolucionin e figurës duke zvogëluar zhurmën dhe shtrembërimin e figurës