faqe_banner

Kompresorë ajri

 • Çmimi më i mirë Kompresor ajri dentar i heshtur pa vaj portativ me cilësi të lartë YHT-500

  Çmimi më i mirë Kompresor ajri dentar i heshtur pa vaj portativ me cilësi të lartë YHT-500

  Prezantimi:

  YHT-500 është një kompresor dentar me fuqi të madhe, i cili mund të furnizojë 10-12 njësi karrige dentare.Është i pajisur me 4 njësi të motorëve elektrikë 1100W.Rezervuari i tij i ajrit ka një kapacitet prej 200 litrash.Kompresori ynë i ajrit përdoret gjerësisht në botë.Përvoja 20 vjeçare e prodhimit, dizajni unik i produktit dhe aplikimi i procesit dhe sistemi i përsosur i menaxhimit sigurojnë cilësi të qëndrueshme të produkteve dhe vendosin pozicionin e markës sonë në fushën e kompresorit të ajrit pa vaj.

 • Çmimi më i mirë Kompresor ajri dentar i heshtur pa vaj portativ me cilësi të lartë YHT-400

  Çmimi më i mirë Kompresor ajri dentar i heshtur pa vaj portativ me cilësi të lartë YHT-400

  Prezantimi:

  YHT-400 është një kompresor dentar me fuqi të madhe, i cili mund të furnizojë 7-9 njësi karrige dentare.Është i pajisur me 3 njësi të motorëve elektrikë 1100W.Rezervuari i tij i ajrit ka një kapacitet prej 150 litrash.Kompresori ynë i ajrit përdoret gjerësisht në botë.Përvoja 20 vjeçare e prodhimit, dizajni unik i produktit dhe aplikimi i procesit dhe sistemi i përsosur i menaxhimit sigurojnë cilësi të qëndrueshme të produkteve dhe vendosin pozicionin e markës sonë në fushën e kompresorit të ajrit pa vaj.

 • Çmimi më i mirë Kompresor ajri dentar i heshtur pa vaj portativ me cilësi të lartë YHT-200

  Çmimi më i mirë Kompresor ajri dentar i heshtur pa vaj portativ me cilësi të lartë YHT-200

  Prezantimi:

  YHT-200 është projektuar me motorë elektrikë të dyfishtë, i cili prodhohet nga fabrika jonë dhe do të jetë nën inspektim të rreptë përpara montimit.Secila është 750 W.Mund të furnizojë 3-4 njësi karrige dentare.Rezervuari i ajrit 4 mm është 60 litra.

 • Çmimi më i mirë Kompresor ajri dentar i heshtur pa vaj portativ me cilësi të lartë YH-200

  Çmimi më i mirë Kompresor ajri dentar i heshtur pa vaj portativ me cilësi të lartë YH-200

  Prezantimi:

  Kompresori ynë i ajrit është nga një prej markave më të mira në Kinë.Përvoja 20 vjeçare e prodhimit, dizajni unik i produktit dhe aplikimi i procesit dhe sistemi i përsosur i menaxhimit sigurojnë cilësi të qëndrueshme të produkteve dhe vendosin pozicionin e markës sonë në fushën e kompresorit të ajrit pa vaj.

  YH-200 është një kompresor dentar me fuqi të vogël i cili mund të furnizojë 1-2 karrige dentare.Rrjedha maksimale e ajrit është 150 l/min.

Lë një mesazhna kontaktoni