page_banner

produktet

  • Noiseless Amalgamator JPS-200

    Amalgamator pa zhurmë JPS-200

    Përshkrim:

    Ky bashkues përdoret për të përzier argjendin me merkurin në kapsulë, dhe bën aliazh në mënyrën më të mirë. Pra, cilësia e nivelit të rikuperimit të dhëmbëve është e ngritur. Përdoret në vend të metodës së mëparshme manuale, jo vetëm që merr lehtësi, por edhe ul ndotjen e merkurit në dhomën e dentistit. Pra, është shëndet për trupin e njeriut.