faqe_banner

Prezantimi i Kompanisë

ZGJIDHJE NJË NDALE

PËR FURNIZIM DENTAL

Rreth nesh

SHANGHAI JPS DENTAL CO., LTD ka furnizuar produkte dentare për klientët nga më shumë se 80 vende dhe rajone.Produktet tona kryesore dentare janë pajisjet dentare si simulimi dentar, njësia dentare e montuar në karrige, njësia dentare portative, kompresori pa vaj dhe autoklavë, etj.Dhe pajisje dentare të disponueshme si komplet implanti, bizhu dentar, letër krep, etj.
CE dhe ISO13485 tona janë lëshuar nga TUV, Gjermani.

Si një partner i besueshëm dhe profesional në Kinë, JPS Dental është në gjendje të:
Siguroniju produkteve dentare me konceptin eZGJIDHJE NJË NDALEpër të kursyer kohën tuaj, për të garantuar cilësinë, për të garantuar furnizim të qëndrueshëm dhe për të menaxhuar rreziqet.

Perqendrohu neR & D në mënyrë që t'ju sjellë vazhdimisht produkte të reja dhe të avancuara.

Shpërndajeju mundësitë dhe përvojën tonë të biznesit.

Zgjidhni partnerin e duhur, bëni biznesin e duhur!

Zhvillim i biznesit

1

Ekipi profesional

1

Drejtor i përgjithshëm i JPS.

Kryetar i Shoqatës së Biznesit Shanghai Rong.

Profesor i ftuar i katër universiteteve.

17 vite eksperiencë pune në fushën e stomatologjisë.

 

Ekipi profesional

td
td1

Produktet kryesore

1

Pajisjet dentare:

Njësi dentare e montuar në karrige, Njësi portative, thithje, kompresor pa vaj, autoklavë, aparat me rreze X, sistem simulimi dentar, mobilje dentare etj.

Pajisjet e njëpërdorshme dentare:

Aplikues, ejektor i pështymës, Bibël dentare, Film pengues.

Pajisje mjekësore:

Karrocë, Paterica, Shtrat spitalor, sterilizues OE etj.

Pajisjet mjekësore të disponueshme:

Veshje kirurgjikale, sfungjer garze, rrotull kolltuku, qese sterizimi, shirit tregues, karte treguese.

Produktet kryesore Karrige dentare

198

Produktet kryesore Njësi portative dentare

2

Kabineti i dorëzimit të produkteve kryesore ortodontike

3

Produktet kryesore Qese sterilizimi

111

Porositë & Tenderat Tender për karrige me rrota

1
2

Përfitimet për klientët

Ulja e kostos nga blerja masive, kontrolli i fabrikës dhe inspektimi i dërgesës, etj.

Garancia e cilësisë: përzgjedhje e kujdesshme e furnizuesit → inspektim i ri në fabrikë → kontrollim i mostrës → mostër për prodhim masiv → inspektim para dërgesës.

Kursimi i kohës nga përzgjedhja e furnizuesit, udhëtimet dhe komunikimet.

Shpërndarje në kohë.

Kontrolli i rrezikut.

Rekomandim për produkte të reja dhe mundësi biznesi.

Bashkëpunimi me JPS

Furnizojmë partnerët tanë produkte dentare dhe mjekësore të personalizuara, veçanërisht me përvojë në punën në tenderë.

Ofroni shërbime ndihmuese për partnerët tanë të biznesit jashtë shtetit.--- "Zyra juaj burimore në Kinë!"

Importoni dhe shisni produkte dentare dhe mjekësore jashtë shtetit në Kinë.

Krijoni një sipërmarrje të përbashkët ose në Kinë ose në tregun e synuar.

Vizioni

1

JPS dëshiron të përfitojë nga rritja e shpejtë e ekonomisë kineze, të ndajë mundësitë dhe përvojën e biznesit për t'u rritur dhe zhvilluar së bashku me partnerët tanë të biznesit në mbarë botën.


Lë një mesazhna kontaktoni