page_banner

produktet

 • CL65 LED Curing Light

  Drita LED shëruese CL65

  Specifikim:

  Burim drite LED 5W LED blu vjollcë;

  Diapazoni i gjatësisë së valës: 385-515nm

  Intensiteti i dritës:> l, 700mW / cm2;

  Bateria: Bateri me jon litium (koha e funksionimit të baterisë me energji të plotë: të paktën 90 minuta)

  Përshtatës i rrymës

  Hyrja 100-240V AC 50 / 60HZ

 • CL66B(Built-in) Curing light

  Drita shëruese CL66B (e integruar)

  Specifikim:

  Klasa: Klasa II (ICE601-1)

  Diapazoni i gjatësisë së valës: 430-490nm

  Intensiteti i dritës: 1250mW / cma

  Modeli i punës: Gjelbër- Shërimi i shpejtë

  Kurimi i kuq-Pulso

  Portokalli - Kurimi i hapit

 • JPSX2-3 Curing light

  JPSX2-3 Drita kuruese

  Specifikim:

  1500mW / cm²

  Drita nga shufra udhëzuese e dritës së qelqit është uniforme;

  Katër zgjedhje kohore: 5 sekonda, 10 sekonda, 15 sekonda, 20 sekonda

  Kapak ultra i vogël i llambës, rrotullim 270 °;

 • JPSX2-N Curing light

  JPSX2-N Drita kuruese

  Specifikim:

  2300mW / cm²

  Prodhimi i dritës paralele, ndriçimi uniform

  Ekzistojnë dy mënyra pune: modaliteti i plotë i energjisë, modaliteti progresiv dhe impulsi;

  Kapak ultra i vogël i llambës, rrotullim 270 °

 • LED.G Built in Curing Light

  LED.G E ndërtuar në dritën kuruese

  Specifikim

  Prodhimi i dritës: 1000mW / cm²

  Gjatësia e valës: 420-480nm

  Tre mënyra pune: E plotë, Ramping, Puls

  Burimi i dritës miraton LED origjinal amerikan

  Fibra optike mund të autoklavohet nën temperaturën e lartë prej 135 ℃ dhe presionin prej 0.22MP