page_banner

produktet

 • Mobile cabinet

  Dollap i lëvizshëm

  Specifikim

  Countertop prej porcelani, pa gjakderdhje me ngjyra

  Ndërtim çeliku inox

  Ndarja e sirtarit profesional

  Madhësia: 490 * 510 * 800 mm 

 • Disinfection Cabinet 7A-7C-7E

  Kabineti i dezinfektimit 7A-7C-7E

  Specifikim:

  Countertop dhe trup prej çeliku inox, pastrohet lehtë.

  ndarja e sirtarit profesional.

  Madhësia: 2530 * 250 * 870 mm 

 • Dental cabinet 4A&G1

  Kabineti dentar 4A & G1

  Specifikim:

  Pjesë e sipërme prej mermeri artificial, e veshshme, anti-kimike, rezistente ndaj ngjyrosjes së ngjyrave

  dhe lehtë për tu pastruar

  Sirtaret e ndryshueshëm dhe ndarja profesionale e sirtarit

  Rubineti i ujit për kontrollin e këmbës dhe shporta e hirit për kontrollin e gjurit minimizon

  Ndotja dytësore dhe ndotja e kryqëzuar

  Ngjyrat opsionale

  Përmasa L2500 * D490 * H860mm & L2500 * D300 * H600mm

  N. WIG.W 166/233 kg & 83/103 kg

 • Dental combine cabinet

  Dollap kombinati dentar

  Specifikim:

  Countertop prej porcelani, konstruksion çelik inox, legen i integruar

  Kabineti i ndryshueshëm i singelit dhe ndarja e sirtarit profesional

  Antikoroziv dhe i papërshkueshëm nga lagështia

  Rubineti i ujit për kontrollin e këmbës dhe shporta e kontrollit të gjurit minimizon

  ndotja dytësore dhe ndotja e kryqëzuar

  Madhësia: 2530 * 250 * 870 mm