faqe_banner

produkteve

Video Sistem mësimor dixhital dentar

Dizajn profesional për Edukimin ose Trajtimin e Mësimdhënies Dentare
Dizajni i fshehur i tastierës, i lehtë për t'u tërhequr, nuk zë hapësirën klinike.
Video dhe audio Transmetim në kohë reale.
Ekrani i dyfishtë i monitorit u jep mjekëve dhe infermierëve platforma të ndryshme operacioni dhe kënde të ndryshme, të cilat mund të shqetësojnë procesin e mësimdhënies klinike.
Sistemi i mbledhjes së videove profesionale mjekësore, dalje video 1080P HD, zmadhimi optik 30, ofron një imazhe mikro-video për mësimin klinik.


Detaj

Etiketat e produktit

Sistemi i Mësimdhënies Dixhitale Dentare

Dizajn profesional për Edukimin ose Trajtimin e Mësimdhënies Dentare

Dizajni i fshehur i tastierës, i lehtë për t'u tërhequr, nuk zë hapësirën klinike.

Video dhe audio Transmetim në kohë reale.

Ekrani i dyfishtë i monitorit u jep mjekëve dhe infermierëve platforma të ndryshme operacioni dhe kënde të ndryshme, të cilat mund të shqetësojnë procesin e mësimdhënies klinike.

Sistemi i mbledhjes së videove profesionale mjekësore, dalje video 1080P HD, zmadhimi optik 30, ofron një imazhe mikro-video për mësimin klinik.

Rregullimi i temperaturës së ngjyrës me tre hapa (4000K/4500K/5000K) dhe indeksi i paraqitjes së ngjyrave arrin Ra 95.

Telekomanda, paneli i funksionimit dhe mënyra të tjera të kontrollit, janë të përshtatshme për përdorimin e procesit të mësimdhënies klinike.

Nëpërmjet konfigurimit të sistemit, softueri mund të arrijë lehtësisht regjistrimin e videos, kapjen, pamjen e ekranit, imazhin e pasqyrës, cilësimet e parametrave të videos dhe të ketë menaxhimin e të dhënave video, redaktimi i imazheve, printimi dhe funksione të tjera, ka grumbulluar materiale më të vlefshme për studimin dhe punën e përditshme të mjekut, dhe gjithashtu mund të shmangë në mënyrë efektive mosmarrëveshjen mjekësore.

Zgjidhja e integruar mund të realizojë lehtësisht konsultimin në distancë dhe edukimin në distancë.

Specifikime teknike:

Sensori i imazhit 1/2,8” CMOS
Lente Zmadhimi optik 30Xg
Rezolucioni i imazhit 1920*1080p
Distanca e objektit (min.) 600-800 mm (fundi i televizorit)
Intensiteti qendror 3000-50000 luks
Temperatura e ngjyrës 4000K/4500K/5000K
CRI (Ra) 95
Tensioni Imput AC220V±10% @180 W

 


  • E mëparshme:
  • Tjetër:

  • Shkruani mesazhin tuaj këtu dhe na dërgoni
    Lë një mesazhna kontaktoni