faqe_banner

Dentare të disponueshme

 • Shiringë aspiruese dentare

  Shiringë aspiruese dentare

  Specifikim:

  049-0100 KAS CW

  1,8 ml (FIJE USA/METRIC)

  049-0200 KAS CW

  1,8 ml (FIJE USA/METRIC)

 • Tërheqës faqesh njëpërdorimshme dentare DKA-747021

  Tërheqës faqesh njëpërdorimshme dentare DKA-747021

  Specifikim:

  Modeli:DKA-747021

  Përdorimi: Për të hapur gojën, kontrolloni longue,dizajni i anatomisë.E autoklavueshme, mund të jetënxehet në 135°C

  Madhësia: L 126*57*51mm

  M 106*48*54mm

  S 100*44*40mm

 • Tërheqës faqesh njëpërdorimshme dentare DKA-X-130

  Tërheqës faqesh njëpërdorimshme dentare DKA-X-130

  Specifikim

  Modeli:DKA-X-130

  Përdorimi:

  Vertikale për të hapur gojën, pamje perfekte për

  mjedisi dhe zona e punës.E autoklavueshme

  mund të nxehet në 135°C, prodhim i mirë fleksibël

  pacientët shumë të rehatshëm

 • Roll pambuku njëpërdorimshëm dentar

  Roll pambuku njëpërdorimshëm dentar

  Specifikim

  100% pambuk absorbues

  Më i butë, më shumë absorbues

  E disponueshme në paketë të shumëfishta;josterile dhe sterile

  Për t'u pajtuar me USP, BP, EP etj

  [Përshkrim]

  8X25 mm……………50/pako, 40 pako/kuti, 10 kuti/ctn

 • Përparëse dentare njëpërdorimshme

  Përparëse dentare njëpërdorimshme

  Specifikim

  Përmasat: 39x50cm

  Materiali: 1 film PE + letër 1 shtresë

  Ngjyra: sipas kërkesës së klientit

  Wt/㎡-PE:18g Letër: 22g

  Paketimi: 500 copë / kuti kartoni

 • Bib dentare e disponueshme Dentare

  Bib dentare e disponueshme Dentare

  Specifikim

  Madhësia: 13 "x18" (33cmx45.5cm)

  Materiali: 1 film PE + letër me dy shtresa

  Ngjyra: sipas kërkesës së klientit

  Wt/㎡-PE:14g letër me dy shtresa: 17g+17g

  Paketimi: 500 copë / kuti kartoni

 • Kapëse dentare për bib dentare njëpërdorimshme

  Kapëse dentare për bib dentare njëpërdorimshme

  Specifikim

  Ngjyra: Ari /Trëndafili /Trëndafili /E gjelbër /Blu

  Dizajni i ri prej çeliku inox i autoklavueshëm

  Mund t'i rezistojë temperaturës së lartë

  Paketimi: 100 copë/çantë

 • Dylli Dentar i Modelit të Njëpërdorshëm (Dylli i Pllakës bazë)

  Dylli Dentar i Modelit të Njëpërdorshëm (Dylli i Pllakës bazë)

  Specifikim

  Karakteristikat e produktit:

  Dylli amerikan i papërpunuar i importuar, fleksibilitet dhe plasticitet i shkëlqyer pa

  erë e keqe, qëndrueshmëri dhe qëndrueshmëri optimale, uniforme në ngjyrë dhe e lëmuar

  në teksturë

  Lloji mesatar

 • Gjilpërë dentare njëpërdorimshme

  Gjilpërë dentare njëpërdorimshme

  Specifikim

  Pika e mprehtë me tri pjerrësi, për rehati maksimale me vidë

  Sistemi: lloji inç, lloji metrikë dhe lloji i njësisë njësi

  Paketa: Enë plastike e mbyllur me nxehtësi ose etiketë Gjatësia e fundit: 11 mm

  Madhësia e disponueshme

  Madhësia Diametri mm Gjatësia e ngjyrës së qendrës së gjilpërës

  30Gauge i shkurtër 0.3 25 E verdhë

 • Dental Disposable Endo Box ID201 Pulpa Box

  Dental Disposable Endo Box ID201 Pulpa Box

  Specifikim

  ID201 Pulpa Box

  Modeli:DKA-X-130

  Ngjyrat: E kuqe/Blu, 18 vrima për instrumentet endodontike

  ID202 Kuti Gutta

  Ngjyrat: E kuqe/Blu, 6 gota plastike të autoklavueshme

 • Dental Disposable Endo Box ID211 Endo Micro Pulpa

  Dental Disposable Endo Box ID211 Endo Micro Pulpa

  Specifikim

  ID211 Endo Micro Pulpa

  Ngjyrat: E kuqe/Blu, 30 vrima për instrumentet endodontike

  ID212 Endo Micro Gutta

  Ngjyrat: E kuqe/Blu, 6 gota plastike të autoklavueshme

  Bursa me shpejtësi të lartë ID213 Endo

  Ngjyrat: E kuqe/Blu, 14 vrima për bordurat (FG)

 • Dental Endo Box ID221 Endo Mini Pulpa

  Dental Endo Box ID221 Endo Mini Pulpa

  Specifikim

  ID221 Endo Mini Pulpa

  Ngjyrat: E kuqe/Blu, 60 vrima për instrumentet endodontike

  ID222 Endo Mini Gutta

  Ngjyrat: E kuqe/Blu, 18 gota plastike të automatizuara

  ID223 Endo Mini Burs me shpejtësi të lartë

  Ngjyrat: E kuqe/Blu, 36 vrima për bordurat (FG)

Lë një mesazhna kontaktoni