faqe_banner

Njësitë e Simulimit Dentar

 • Simulator i mësimdhënies dentare me cilësi të lartë për praktikën e trajnimit dentar JPS-FT-III

  Simulator i mësimdhënies dentare me cilësi të lartë për praktikën e trajnimit dentar JPS-FT-III

  Sistemi i simulimit të mësimdhënies dentare JPS FT-IIIështë projektuar dhe zhvilluar posaçërisht për mësimdhënie dentare nga JPS Dental.

  Ai përfundimisht imiton operacionin aktual klinik, në mënyrë që studentët stomatologjikë dhe personeli mjekësor të mund të zhvillojnë pozicionet e duhura të operacionit dhe manipulimin përpara operacionit klinik dhe të bëjnë kalimin e qetë në trajtimin e vërtetë klinik.

  Simulimi i mësimdhënies dentare përshtatet për universitetin dentar dhe qendrën e trajnimit dentar.

 • Simulator për mësimdhënie dentare të tipit ekonomik JM-580

  Simulator për mësimdhënie dentare të tipit ekonomik JM-580

  Përshkrim i shkurtër:

  Sistemi i trajnimit të simulimit dentar JM-580 zbatohet për studimin stomatologjik rezident.Nxënësit do të zotërojnë gjestin e duhur të funksionimit.Kuptoni njohuritë e duhura të përdorimit dhe mirëmbajtjes së pajisjeve dentare përmes praktikës me sistemin e tavolinës së punës.Të gjithë mekanizmat fuqizohen nga motorë DC me tension të ulët dhe garantojnë sigurinë e funksionimit të tij.

Lë një mesazhna kontaktoni