page_banner

produktet

 • Dental Digital Teaching Video System

  Sistemi video mësimor dixhital dentar

  Projektim profesional për Edukimin ose Trajtimin e Mësimdhënies Dentare
  Dizajni i fshehur i tastierës, i lehtë për tu tërhequr, nuk zë hapësirën klinike.
  Video dhe Audio Transmetim në kohë reale.
  Ekrani me monitor të dyfishtë u jep mjekëve dhe infermierëve platforma të ndryshme operacioni dhe kënde të ndryshme, të cilat mund të shqetësohen për procesin e mësimdhënies klinike.
  Sistemi mjekësor profesional i mbledhjes së videove, dalja e videos 1080P HD, 30 zoom optik, ofron një mikro-video imazhe për mësimdhënien klinike.

 • High quality Dental Teaching Simulator for dental training practice JPS-FT-III

  Simulator i Mësimit Dentar me cilësi të lartë për praktikën e trajnimit dentar JPS-FT-III

  Sistemi i simulimit të mësimdhënies dentare JPS FT-III është hartuar dhe zhvilluar posaçërisht për mësimin dentar nga JPS Dental.

  Në fund të fundit imiton operacionin aktual klinik në mënyrë që studentët e stomatologjisë dhe stafi mjekësor të mund të zhvillojnë sjellje dhe manipulime korrekte të operacionit para operacionit klinik dhe të bëjnë tranzicionin e qetë në trajtimin e vërtetë klinik.

  Simulimi i mësimdhënies dentare përshtatet për universitetin dentar dhe qendrën e trajnimit dentar.

 • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JM-52

  Pajisjet e laboratorit dentar Tavolina e vetme dentare JM-52

  Përshkrim:

  Ky lloj stacioni pune dentar miraton gjerësisht disa këshilla të teknikëve të njohur të dhëmbëve si brenda dhe jashtë vendit. Materiali kryesor konsiston në vulosje të mbështjellë me ftohtë, aliazh alumini me hedhje të ngurtë dhe ekstrusione. Përmes modelit të modelimit 3D, dhe me makinë prerëse lazer, lakimi CNC makinë, makinë automatike për saldim dhe pajisje të tjera moderne me precizion. Materiali sipërfaqësor mund të bëhet nga bordi i qëndrueshëm ndaj zjarrit me dendësi të lartë, ose çelik inox, ose mermer i bërë nga njeriu.

 • Economic Type Dental Teaching Simulator JM-580

  Lloji ekonomik Simulator i mësimdhënies dentare JM-580

  Aksesorë standardë:

  Drita e funksionimit pa hije të ftohtë 1set

  Asambleja e karrigeve dentare të simuluara 1 njësi

  Sistemi i filtrimit të ujit 1set

  Shiringë me 3 kahje 1 copë

  Jashtëqitje dhëmbësh 1 copë 

 • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-53(1.2M)

  Pajisjet e laboratorit dentar Tavolina e vetme dentare JW-53 (1.2M)

  Përshkrim:

  Ky lloj stacioni pune dentar miraton gjerësisht disa këshilla të teknikëve të njohur të dhëmbëve si brenda dhe jashtë vendit. Materiali kryesor konsiston në vulosje të mbështjellë me ftohtë, aliazh alumini me hedhje të ngurtë dhe ekstrusione. Përmes modelit të modelimit 3D, dhe me makinë prerëse lazer, lakimi CNC makinë, makinë automatike për saldim dhe pajisje të tjera moderne me precizion. Materiali sipërfaqësor mund të bëhet nga bordi i qëndrueshëm ndaj zjarrit me dendësi të lartë, ose çelik inox, ose mermer i bërë nga njeriu.

 • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-54(1.4M)

  Pajisjet e laboratorit dentar Tavolina e vetme dentare JW-54 (1.4M)

  Përshkrim:

  Ky lloj stacioni pune dentar miraton gjerësisht disa këshilla të teknikëve të njohur të dhëmbëve si brenda dhe jashtë vendit. Materiali kryesor konsiston në vulosje të mbështjellë me ftohtë, aliazh alumini me hedhje të ngurtë dhe ekstrusione. Përmes modelit të modelimit 3D, dhe me makinë prerëse lazer, lakimi CNC makinë, makinë automatike për saldim dhe pajisje të tjera moderne me precizion. Materiali sipërfaqësor mund të bëhet nga bordi i qëndrueshëm ndaj zjarrit me dendësi të lartë, ose çelik inox, ose mermer i bërë nga njeriu.

 • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-55(1.6M)

  Pajisjet e laboratorit dentar Tavolina e vetme dentare JW-55 (1.6M)

  Përshkrim:

  Ky lloj stacioni pune dentar miraton gjerësisht disa këshilla të teknikëve të njohur të dhëmbëve si brenda dhe jashtë vendit. Materiali kryesor konsiston në vulosje të mbështjellë me ftohtë, aliazh alumini me hedhje të ngurtë dhe ekstrusione. Përmes modelit të modelimit 3D, dhe me makinë prerëse lazer, lakimi CNC makinë, makinë automatike për saldim dhe pajisje të tjera moderne me precizion. Materiali sipërfaqësor mund të bëhet nga bordi i qëndrueshëm ndaj zjarrit me dendësi të lartë, ose çelik inox, ose mermer i bërë nga njeriu.

 • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-56(1.8M)

  Pajisjet e laboratorit dentar Tavolina e vetme dentare JW-56 (1.8M)

  Përshkrim:

  Ky lloj stacioni pune dentar miraton gjerësisht disa këshilla të teknikëve të njohur të dhëmbëve si brenda dhe jashtë vendit. Materiali kryesor konsiston në vulosje të mbështjellë me ftohtë, aliazh alumini me hedhje të ngurtë dhe ekstrusione. Përmes modelit të modelimit 3D, dhe me makinë prerëse lazer, lakimi CNC makinë, makinë automatike për saldim dhe pajisje të tjera moderne me precizion. Materiali sipërfaqësor mund të bëhet nga bordi i qëndrueshëm ndaj zjarrit me dendësi të lartë, ose çelik inox, ose mermer i bërë nga njeriu.