page_banner

produktet

 • Dental Digital Teaching Video System

  Sistemi video mësimor dixhital dentar

  Projektim profesional për Edukimin ose Trajtimin e Mësimdhënies Dentare
  Dizajni i fshehur i tastierës, i lehtë për tu tërhequr, nuk zë hapësirën klinike.
  Video dhe Audio Transmetim në kohë reale.
  Ekrani me monitor të dyfishtë u jep mjekëve dhe infermierëve platforma të ndryshme operacioni dhe kënde të ndryshme, të cilat mund të shqetësohen për procesin e mësimdhënies klinike.
  Sistemi mjekësor profesional i mbledhjes së videove, dalja e videos 1080P HD, 30 zoom optik, ofron një mikro-video imazhe për mësimdhënien klinike.