faqe_banner

pjesë e dorës

 • Mikromotor Dentar Ti-Elektrik MD6BL-LED

  Mikromotor Dentar Ti-Elektrik MD6BL-LED

  Përshkrim:

  Mikromotori MD6BL-LED Ti-Electric është i tipit pa furça me spërkatje dhe dritë.Mund të lidhet si me dorezën e drejtë ashtu edhe me dorezën kundër këndit.

 • Doreza dentare me shpejtësi të ulët NSK EX-203C

  Doreza dentare me shpejtësi të ulët NSK EX-203C

  Përshkrim:

  Doreza me shpejtësi të ulët NSK EX-203C është një pajisje dore me shpejtësi të ulët me cilësi të lartë e NSK Dental, një markë e famshme japoneze e prezantuar nga kompania jonë.

 • Doreza dentare me shpejtësi të ulët MD-LEW01 M4B2

  Doreza dentare me shpejtësi të ulët MD-LEW01 M4B2

  Përshkrim

  Doreza Dentare është një mjet mekanik me dorë që përdoret për të kryer një sërë procedurash të zakonshme dentare, duke përfshirë heqjen e kaviteteve, lustrimin e mbushjeve, stomatologjinë kozmetike dhe restaurimin e ndryshimeve.Vetë pjesa e dorës përbëhet nga pjesë të brendshme mekanike që aktivizojnë forcat rrotulluese që fuqizojnë veglat prerëse, zakonisht gërvishtjet dentare.Lloji i instrumentit të përdorur klinikisht varet nga funksioni i kërkuar për kirurgjinë dentare.Disa pajisje dore mund të pajisen gjithashtu me një burim drite dhe një sistem ftohjeje me spërkatje uji;Kjo përmirëson dukshmërinë kirurgjikale, saktësinë dhe shkallën e përgjithshme të suksesit.

  Doreza me shpejtësi të ulët MD-LEW01 M4B2 është një komplet komplete motori ajri me sistem ftohjeje të jashtme.

 • Dore Dentare me shpejtësi të ulët MD-LI W M4/B2

  Dore Dentare me shpejtësi të ulët MD-LI W M4/B2

  Përshkrim:

  Çfarë është një dorezë me shpejtësi të ulët?Një motor i mbajtur me dorë, zakonisht i drejtuar nga ajri (mund të jetë gjithashtu elektrik), që rrotullon një furçë prerëse ose filxhan mbrojtës me 50,000 RPM ose më pak.Përdoret për heqjen e kariesit, rafinimin e preparatit të zgavrës, kryerjen e profilaksisë dhe procedura të tjera endodontike dhe implantuese.

  Kompleti i kompletuar i dorezës me shpejtësi të ulët MD-LI W M4/B2 përfshin kënd kundër, dorezë të drejtë dhe motor ajri.

Lë një mesazhna kontaktoni