page_banner

produktet

 • Apixia Digital PSP Scanner USA Digital Imaging System

  Apixia Digital PSP Scanner USA Sistemi dixhital i imazheve

  Përshkrim:

  P .RPUNIMI I IMAZHIT TAST SHPEJT LASER

  Imazhet janë të shpejta dhe të thjeshta. Dizajni i zgjuar me ngarkesë të lartë shfrytëzon fuqinë e gravitetit për ngarkim të thjeshtë dhe përdorim pa bujë. Vetëm brenda një kohe të shkurtër, radiografia e pastër kristalore shfaqet në ekranin e kompjuterit, e gatshme për shikim. Thjesht vendosni pllakën tjetër të ekspozuar kur të jeni gati.

 • Digital Dental X-ray Sensor Vatech Ez Sensor

  Sensori dixhital dentar i rrezeve X Sensori Vatech Ez

  Specifikimet

  Lloji i çipit: CMOS APS

  Dim i jashtëm (mm):

  Madhësia 1.0 (Fëmijë / grua): 26.1 * 36.8

  Madhësia 1.5 (i rritur): 29.2 * 38.7

  Zona aktive:

  Madhësia 1.0 (Fëmijë / grua): 31.0 * 20.0

 • Portable X-ray Unit AP-60P

  Njësia e rrezeve X të lëvizshme AP-60P

  Përshkrim:

  Kjo njësi e lëvizshme dentare me rreze X është makinë me frekuencë të lartë. Trupi është i vogël, me peshë të lehtë dhe pothuajse nuk ka rrezatim. Ka cilësi të shkëlqyeshme të imazhit, hapësirë ​​ruajtëse portabël, kurseni më shumë hapësirë. Përdor furnizim me energji ndërkombëtare me frekuencë të lartë dhe DC. Të gjithë përbërësit e instaluar në bordin qendror të PC janë të përqendruar. Tokat, goditjet, tubat elektronikë, të gjithë janë vakum izolues, mbrojtje stereotipi i mbyllur. 

 • Wall-mounted Dental X-ray Machine JPS 60B

  Makinë me rreze X dentare të montuar në mur JPS 60B

  Përshkrim:

  Karakteristikat

  Përdorimi i teknologjisë së përparuar ndërkombëtare, dizajni efikas i integruar, efikasiteti i lartë, rrezatimi i ulët.

  Përdorimi i kontrollit inteligjent të mikrokompjuterit, jo vetëm ekspozimi i telekomanduar, por funksioni më i fuqishëm i alarmit të tensionit të ulët dhe mbrojtjes së tensionit të lartë.

  Teknologjia me mikro fokus, imazh shumë më i qartë dhe diagnostikim i saktë.

 • Mobile Stand Dental X-Ray Machine JPS 60G

  Makinë me rreze X dentare për celularë JPS ​​60G

  Përshkrim:

  1 Përdorni teknologjinë e përparuar ndërmacionale

  2 rrezatim me efektshmëri të lartë dhe të qartë, rrezatim i ulët që rrjedh është vetëm 1% e standardit kombëtar

  3 Butoni i prekur me dritë, i kontrolluar nga mikrokompjuteri, shtypni vetëm një buton për të zgjedhur parametrin e ekspozimit, cibvebuebt shpejt dhe me saktësi

  4 Duke u zhvilluar në dhomë të lehtë, imazhi në një minutë, mjeku mund të diagnostikojë në mënyrë të përshtatshme për maksimumin

 • Planmeca Promax 2D S3 Panoramic X-Ray Unit OPG

  Planmeca Promax 2D S3 Njësia panoramike me rreze X OPG

  Përshkrim:

  Planmeca ProMax® është një sistem i plotë i imazhit maksilofacial. Dizajni dhe parimet e funksionimit bazohen në kërkimet më të fundit shkencore, inovacionet teknologjike dhe nevojat më kërkuese të radiologjisë moderne.

 • Digital 3D OPG Panoramic X-Ray Dental CBCT Unit with Cephalometric

  Digital 3D OPG Panoramic X-Ray Dentare Njësia CBCT me Cephalometrike

  Karakteristikat:

  · Algoritme unike të rindërtimit të imazhit HRPBR dhe përpunimit të imazhit WE

  · Teknologjia udhëheqëse që gjeneron në mënyrë inteligjente imazhe pano HD për të siguruar më shumë detaje klinike dhe saktësi të lartë të diagnozës

  · Algoritmi inteligjent i zhurmës duke përmirësuar ndjeshëm rezolucionin e figurës duke zvogëluar zhurmën dhe shtrembërimin e figurës