page_banner

produktet

 • Mobile Stand Dental X-Ray Machine JPS 60G

  Makinë me rreze X dentare për celularë JPS ​​60G

  Përshkrim:

  1 Përdorni teknologjinë e përparuar ndërmacionale

  2 rrezatim me efektshmëri të lartë dhe të qartë, rrezatim i ulët që rrjedh është vetëm 1% e standardit kombëtar

  3 Butoni i prekur me dritë, i kontrolluar nga mikrokompjuteri, shtypni vetëm një buton për të zgjedhur parametrin e ekspozimit, cibvebuebt shpejt dhe me saktësi

  4 Duke u zhvilluar në dhomë të lehtë, imazhi në një minutë, mjeku mund të diagnostikojë në mënyrë të përshtatshme për maksimumin