page_banner

produktet

 • Dental Handpiece Oil Lubricate Machine LUB 700

  Makinë lubrifikuese vaji për copa dentare LUB 700

  Specifikimet

  3 pozicione të dorës me shpejtësi të lartë

  2 motor me shpejtësi të lartë / 1 shpejtësi të ulët motor i tipit E

  1 motor me shpejtësi të lartë / 2 shpejtësi të ulët motor i tipit E

  Filtra të mjegullës (paketa prej 12) dhe lëngu i lubrifikimit dhe gypi & filtri i ajrit * 1 copë për secilin

  Dimensioni:

  Madhësia: 44 * 39 * 46cm