page_banner

Lajme

Lajmet e kompanisë

 • KINA DENTECH 2019 P ENDRFUNDUI SUKSESISHT

  DenTech China 2019 përfundoi me sukses "Ekspozita e 23-të Ndërkombëtare e Pajisjeve Dentare të Kinës & Seminari Akademik" (DenTech China 2019), "Ekspozita Dentare e Tetorit Shanghai 2019" e mbajtur në Sallën e Ekspozitës Botërore Shanghai nga 30 Tetor deri në 2 Nëntor 2019. ...
  Lexo më shumë
 • SHITJE E NXEHT SYM SISTEMI MACHSIMOR DIGJITAL DENTAR

  SHITJE E NXEHT SystemM Sistemi i mësimdhënies dixhitale dentare Dizajn profesional për Edukimin ose Trajtimin e Mësimdhënies Dentare Dizajni i tastierës së fshehur, i lehtë për t’u tërhequr, nuk zë hapësirën klinike, transmetimin në kohë reale të videos dhe audios. Ekrani i monitorimit të dyfishtë u jep mjekëve dhe infermierëve platforma të ndryshme operacioni dhe ...
  Lexo më shumë
 • NJ TR UDHTIM BIZNESI N ID IDS N MAR MARS 2017 AKTIVITETI I GRUPIT JPS: NJ SP PRANVER E LUMT NUT WUXI, YIXING

  Një udhëtim biznesi në IDS në mars 2017 Aktiviteti i grupit JPS: Një Shëtitje e lumtur pranverore në Wuxi, Yixing Në këtë sezon të ngrohtë, zogjtë këndojnë dhe lulet japin aromën e tyre. Ekipi i JPS organizoi një shëtitje pranverore, e cila rriti kohezionin e ekipit dhe krijoi një shans të mirë për të thelluar miqësinë midis eac ...
  Lexo më shumë
 • Një UDHTIM BIZNESI N ID IDS N MAR MARS 2017

  Një Udhëtim Biznesi në IDS në Mars 2017 Shfaqja Ndërkombëtare Dentare e IDS-së Sapo përfundoi, Peter Tan, si drejtuesi i ekipit të JPS, pati shumë takime të lumtura me klientët tanë dhe pati një korrje të shkëlqyeshme! Të nderuar klientë, faleminderit për besimin dhe mbështetjen tuaj, ekipi i JPS do të jetë më i zellshëm dhe i kujdesshëm për të bërë prodhime më të mira ...
  Lexo më shumë
 • PAS UDHTIMIT TV SHVRBIMIT T S SHITJES N D DUBAI N D DHJETOR 2016

  Udhëtimi pas shërbimit të shitjeve në Dubai në Dhjetor, 2016 provenshtë provuar të jetë një udhëtim tjetër i frytshëm dhe i kënaqshëm në Dubai. Sipas kërkesës së klientit, ekipi i JPS vizitoi klinikën e re të klientit me mbështetjen e teknikës dhe diskutoi më shumë detaje të bashkëpunimit në të ardhmen në Dubai. Ndaj me...
  Lexo më shumë