page_banner

produktet

 • Portable X-ray Unit AP-60P

  Njësia e rrezeve X të lëvizshme AP-60P

  Përshkrim:

  Kjo njësi e lëvizshme dentare me rreze X është makinë me frekuencë të lartë. Trupi është i vogël, me peshë të lehtë dhe pothuajse nuk ka rrezatim. Ka cilësi të shkëlqyeshme të imazhit, hapësirë ​​ruajtëse portabël, kurseni më shumë hapësirë. Përdor furnizim me energji ndërkombëtare me frekuencë të lartë dhe DC. Të gjithë përbërësit e instaluar në bordin qendror të PC janë të përqendruar. Tokat, goditjet, tubat elektronikë, të gjithë janë vakum izolues, mbrojtje stereotipi i mbyllur. 

 • Wall-mounted Dental X-ray Machine JPS 60B

  Makinë me rreze X dentare të montuar në mur JPS 60B

  Përshkrim:

  Karakteristikat

  Përdorimi i teknologjisë së përparuar ndërkombëtare, dizajni efikas i integruar, efikasiteti i lartë, rrezatimi i ulët.

  Përdorimi i kontrollit inteligjent të mikrokompjuterit, jo vetëm ekspozimi i telekomanduar, por funksioni më i fuqishëm i alarmit të tensionit të ulët dhe mbrojtjes së tensionit të lartë.

  Teknologjia me mikro fokus, imazh shumë më i qartë dhe diagnostikim i saktë.

 • Planmeca Promax 2D S3 Panoramic X-Ray Unit OPG

  Planmeca Promax 2D S3 Njësia panoramike me rreze X OPG

  Përshkrim:

  Planmeca ProMax® është një sistem i plotë i imazhit maksilofacial. Dizajni dhe parimet e funksionimit bazohen në kërkimet më të fundit shkencore, inovacionet teknologjike dhe nevojat më kërkuese të radiologjisë moderne.

 • Digital 3D OPG Panoramic X-Ray Dental CBCT Unit with Cephalometric

  Digital 3D OPG Panoramic X-Ray Dentare Njësia CBCT me Cephalometrike

  Karakteristikat:

  · Algoritme unike të rindërtimit të imazhit HRPBR dhe përpunimit të imazhit WE

  · Teknologjia udhëheqëse që gjeneron në mënyrë inteligjente imazhe pano HD për të siguruar më shumë detaje klinike dhe saktësi të lartë të diagnozës

  · Algoritmi inteligjent i zhurmës duke përmirësuar ndjeshëm rezolucionin e figurës duke zvogëluar zhurmën dhe shtrembërimin e figurës