faqe_banner

Prodhimi R & D

SHANGHAI JPS DENTARE CO, LTD

Paketa Kirurgjike e Implantit Dentar

Kompania Shanghai JPS Dental është një kompani tregtare ndërkombëtare, e përqendruar në pajisje mjekësore orale dhe duke integruar shitjet, R&D dhe shërbimin pas shitjes.Ne kemi departamentin tonë të R&D të produktit.Dhe kanë lançuar disa produkte të reja si paketa/kompleti kirurgjik i implanteve dentare.

Paketa e implanteve dentare është një produkt i ri i cili bëhet gjithnjë e më i popullarizuar në mesin e përdoruesve përfundimtarë pasi e bën trajtimin oral më të përshtatshëm dhe të qetë.Dhe lehtëson presionin e stafit mjekësor oral dhe tensionin e pacientëve.Infermieret nuk kanë nevojë t'i gjejnë këto sende veçmas nga vende të ndryshme, një komplet kirurgjik mund të sigurojë një shumëllojshmëri të pajisjeve të nevojshme, duke kursyer shumë kohën e përgatitjes para operacionit.Deri më tani, ne kemi zhvilluar një shumëllojshmëri të kompleteve të implanteve dentare, duke filluar nga të thjeshtat tek ato komplekse, sipas nevojave të ndryshme të kirurgjisë orale. Sigurisht, ne mund të ofrojmë edhe shërbime të personalizuara sipas nevojave tuaja.

Ne sigurojmë që produktet që ofrojmë janë në përputhje të plotë me standardet e industrisë, kombëtare dhe ndërkombëtare dhe efekti i sterilizimit i plotëson standardet.

Pse të zgjidhni paketën kirurgjikale të implanteve të disponueshme?

Pse na zgjodhet ne?

Me kosto më efektive
Me komplete kirurgjikale të pa endura të disponueshme, kostot bien deri në 50%

I sigurt dhe i besueshëm
Bllokon në mënyrë efektive bakteret, lëngjet dhe pluhurin.Parandaloni në mënyrë efektive infeksionin bakterial

EA-Eko
Lehtë për t'u degraduar, reduktuar mbetjet mjekësore, reduktuar ndotjen e mjedisit

Lehtë për tu ruajtur dhe përdorur
Nuk ka nevojë për klasifikim dhe dezinfektim, gati për përdorim thjesht hiqni qesen

1
2

•Profesionist dhe i fokusuar
E fokusuar në industrinë dentare për 15 vjet, ka ekip profesional R&D.
Kuptoni kërkesën e tregut të vendeve të ndryshme.
Zgjidhni materiale me cilësi të lartë për të kontrolluar cilësinë në burim.

•Cilësi e garantuar
Sistemi i rreptë i menaxhimit të cilësisë.ISO&CE lëshohet nga TUV Gjermani.

•Kosto-efiçencë e lartë
Produkt standard me cilësi të lartë dhe çmim të arsyeshëm.Përvojë 15-vjeçare në industri, reputacion i mirë nga klientët në mbarë botën.


Lë një mesazhna kontaktoni