page_banner

produktet

 • Best Price High Quality Portable Dental Vacuum Suction JPCX-01

  Thithja me vakum dentar Portable me Cilësi të Lartë JPCX-01

  Kur dentistët përgatisin dhëmbët, një numër i madh i rrjedhës së ajrit që mbart baktere (gjendje e atomizuar) spërkatet drejtpërdrejt në fytyrën e dentistëve dhe përhapet në të gjithë dhomën e ekzaminimit oral, duke ndotur mjedisin; Sipas statistikave, dentistët janë më e ndjeshme ndaj infeksionit midis të gjithë mjekëve praktikues;

 • Best Price High Quality Separated Dental Vacuum Suction JPCX-05

  Thithja me vakum dentar i ndarë me cilësi të lartë JPCX-05

  Kur dentistët përgatisin dhëmbët, një numër i madh i rrjedhës së ajrit që mbart baktere (gjendje e atomizuar) spërkatet drejtpërdrejt në fytyrën e dentistëve dhe përhapet në të gjithë dhomën e ekzaminimit oral, duke ndotur mjedisin; Sipas statistikave, dentistët janë më e ndjeshme ndaj infeksionit midis të gjithë mjekëve praktikues;

 • Best Price High Quality Portable Dental Vacuum Suction JPCX-02

  Thithja me vakum dentar Portable me Cilësi të Lartë JPCX-02

  Kur dentistët përgatisin dhëmbët, një numër i madh i rrjedhës së ajrit që bart baktere (gjendje e atomizuar) e nxjerrë nga pacientët spërkatet drejtpërdrejt në fytyrën e dentistëve dhe përhapet në të gjithë dhomën e ekzaminimit oral, duke ndotur mjedisin;

 • Best Price High Quality Portable Dental Vacuum Suction JPCX-03

  Thithja me vakum dentar Portable me Cilësi të Lartë JPCX-03

  Kur dentistët përgatisin dhëmbët, një numër i madh i rrjedhës së ajrit që mbart baktere (gjendje e atomizuar) spërkatet drejtpërdrejt në fytyrën e dentistëve dhe përhapet në të gjithë dhomën e ekzaminimit oral, duke ndotur mjedisin; Sipas statistikave, dentistët janë më e ndjeshme ndaj infeksionit midis të gjithë mjekëve praktikues;

 • Best Price High Quality Separated Dental Vacuum Suction JPCX-07

  Thithja me vakum dentar i ndarë me cilësi të lartë JPCX-07

  Kur dentistët përgatisin dhëmbët, një numër i madh i rrjedhës së ajrit që mbart baktere (gjendje e atomizuar) spërkatet drejtpërdrejt në fytyrën e dentistëve dhe përhapet në të gjithë dhomën e ekzaminimit oral, duke ndotur mjedisin; Sipas statistikave, dentistët janë më e ndjeshme ndaj infeksionit midis të gjithë mjekëve praktikues;

 • Best Price High Quality Separated Dental Vacuum Suction JPCX-10

  Thithja me vakum dentar e ndarë me cilësi të lartë JPCX-10

  Kur dentistët përgatisin dhëmbët, një numër i madh i rrjedhës së ajrit që mbart baktere (gjendje e atomizuar) spërkatet drejtpërdrejt në fytyrën e dentistëve dhe përhapet në të gjithë dhomën e ekzaminimit oral, duke ndotur mjedisin; Sipas statistikave, dentistët janë më e ndjeshme ndaj infeksionit midis të gjithë mjekëve praktikues;

 • JP-STE-8L-D QUICK Autoclave

  Autoklavë JP-STE-8L-D SHPEJT

  Specifikim

  Takim me standardin evropian EN13060

  Me vakum para-post

  Cikël i shpejtë vetëm 10-12min

  Ekran LED

  Ndërfaqe miqësore për përdoruesin

  Sistemi i mbylljes dyfishe

 • JP-STE-8L 8L Class N Standard Cheap Dental Autoclave Sterilizer

  Sterilizues i lirë autoklavë dentar JP-STE-8L 8L Class N Standard

  Specifikim

  Standardi Evropian Klasa N

  Sistemi termik vakum termodinamik;

  Dhoma: 70x320 mm

  Fuqia nominale: 1600VA

  2 programe të paravendosura

  Pa funksionin e shtypjes

 • JP-STE-12L-B Autoclave

  Autoklavë JP-STE-12L-B

  Specifikim

  Standardi Evropian Klasa N

  Sistemi termik vakum termodinamik;

  Temperatura sterilizuese: 121 ℃, 134 

  Madhësia e dhomës: 230 mm * 360 mm

  Ekran LED

 • JP-STE-12L European Class B Standard Dental Autoclave

  Autoklavë Dentare Standarde e Klasës B Evropiane JP-STE-12L

  Specifikim

  Standardi Evropian Klasa B

  Metoda e Sterilizimit: Avulli i presionit

  5 program sterilizimi : 121 i fortë, 121 universal, 134 i fortë, 134 universal, pambuku

  Temperatura e sterilizimit: 121 ℃, 134

 • JP-STE-18-D Autoclave Dental Instrument Sterilization

  Sterilizimi i Instrumentit Dentar Autoklavë JP-STE-18-D

  Specifikim

  Standardi evropian i klasës B

  Shpejtësi më e shpejtë e sterilizimit

  2 pompa vakumi me markë ULVAC

  10 programe Porta USB

  Printeri i integruar

  Dhoma: Φ 247mmX350mm Fuqia: 1800W

 • JP-STE-23D Autoclave Dental Instrument Sterilization

  Sterilizimi i instrumentit dentar JP-STE-23D Autoclave

  Specifikim

  Standardi Evropian i klasës B

  Shpejtësi më e shpejtë e sterilizimit

  2 pompa vakumi me markë ULVAC

  10 programe Porta USB

  Printeri i integruar

  Dhoma: Φ247mmX450mm

  Fuqia: 2000W