faqe_banner

Pajisjet e vogla

 • Mikser alginate AM100

  Mikser alginate AM100

  Specifikim

  Tensioni: 220V-240V/50HZ-60HZ

  Fuqia: 400 W

  Revolucioni: 3000 r.pm/50HZ;3000 r.pm/60HZ

  Shtrirja e kohës: 4-16 sekonda

  Mënyra e memories: 5 lloje

  Kontroll automatik i kompjuterit dhe ekran numerik

 • Amalgamator pa zhurmë JPS-200

  Amalgamator pa zhurmë JPS-200

  Përshkrim:

  Ky amalgamator përdoret për përzierjen e argjendit me merkurin në kapsulë dhe bën aliazhin në mënyrën më të mirë.Pra, niveli i rikuperimit të dhëmbëve është i ngritur. Përdoret në vend të metodës së mëparshme manuale, jo vetëm që lehtëson por edhe ul ndotjen me merkur në dhomën e dentistit.Pra është shëndet për trupin e njeriut.

Lë një mesazhna kontaktoni