faqe_banner

sistemi i zbardhjes

 • Sistemi i zbardhjes së dhëmbëve me stendë celulare JPTW-01

  Sistemi i zbardhjes së dhëmbëve me stendë celulare JPTW-01

  Përshkrim:

  Sistemi i zbardhjes me dritë të ftohtë LED është nga marka më e avancuar në Kinë tani.Ai kontrollohet nga mikrokompjuteri brenda makinerisë dhe mund të katalizojë farmacinë e zbardhjes dhe të shkaktojë një reagim saktësisht dhe në mënyrë efektive, dhe do të bëjë që dhëmbët të zbardhen thellë.Gjatësia e valës së dritës blu në dalje është 460-490 nm dhe mund të rrezatojë në mënyrë efektive të gjitha sipërfaqet e dhëmbëve, kështu që çdo dhëmb mund të zbardhet.Është zbulimi kryesor i teknologjisë së pastrimit të dhëmbëve dhe zbardhjes në zonën e dhëmbëve.

 • Sistemi zbardhues i montuar në mur Sistemi i zbardhjes së dhëmbëve të dhëmbëve JPTW-01

  Sistemi zbardhues i montuar në mur Sistemi i zbardhjes së dhëmbëve të dhëmbëve JPTW-01

  Përshkrim:

  Zbardhja e dhëmbëve pasqyron kërkimin e njerëzve për pastërtinë dhe bukurinë.Makina për zbardhjen e dhëmbëve ka për qëllim të ndihmojë njerëzit të arrijnë atë kërkim.JPTW-01 është një makinë zbardhuese e dhëmbëve e montuar në karrige.Është një zgjedhje e mirë e dhomës së klinikës me përmasa të vogla pasi mund të kursejë shumë hapësirë.

Lë një mesazhna kontaktoni