page_banner

produktet

 • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JM-52

  Pajisjet e laboratorit dentar Tavolina e vetme dentare JM-52

  Përshkrim:

  Ky lloj stacioni pune dentar miraton gjerësisht disa këshilla të teknikëve të njohur të dhëmbëve si brenda dhe jashtë vendit. Materiali kryesor konsiston në vulosje të mbështjellë me ftohtë, aliazh alumini me hedhje të ngurtë dhe ekstrusione. Përmes modelit të modelimit 3D, dhe me makinë prerëse lazer, lakimi CNC makinë, makinë automatike për saldim dhe pajisje të tjera moderne me precizion. Materiali sipërfaqësor mund të bëhet nga bordi i qëndrueshëm ndaj zjarrit me dendësi të lartë, ose çelik inox, ose mermer i bërë nga njeriu.

 • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-53(1.2M)

  Pajisjet e laboratorit dentar Tavolina e vetme dentare JW-53 (1.2M)

  Përshkrim:

  Ky lloj stacioni pune dentar miraton gjerësisht disa këshilla të teknikëve të njohur të dhëmbëve si brenda dhe jashtë vendit. Materiali kryesor konsiston në vulosje të mbështjellë me ftohtë, aliazh alumini me hedhje të ngurtë dhe ekstrusione. Përmes modelit të modelimit 3D, dhe me makinë prerëse lazer, lakimi CNC makinë, makinë automatike për saldim dhe pajisje të tjera moderne me precizion. Materiali sipërfaqësor mund të bëhet nga bordi i qëndrueshëm ndaj zjarrit me dendësi të lartë, ose çelik inox, ose mermer i bërë nga njeriu.

 • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-54(1.4M)

  Pajisjet e laboratorit dentar Tavolina e vetme dentare JW-54 (1.4M)

  Përshkrim:

  Ky lloj stacioni pune dentar miraton gjerësisht disa këshilla të teknikëve të njohur të dhëmbëve si brenda dhe jashtë vendit. Materiali kryesor konsiston në vulosje të mbështjellë me ftohtë, aliazh alumini me hedhje të ngurtë dhe ekstrusione. Përmes modelit të modelimit 3D, dhe me makinë prerëse lazer, lakimi CNC makinë, makinë automatike për saldim dhe pajisje të tjera moderne me precizion. Materiali sipërfaqësor mund të bëhet nga bordi i qëndrueshëm ndaj zjarrit me dendësi të lartë, ose çelik inox, ose mermer i bërë nga njeriu.

 • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-55(1.6M)

  Pajisjet e laboratorit dentar Tavolina e vetme dentare JW-55 (1.6M)

  Përshkrim:

  Ky lloj stacioni pune dentar miraton gjerësisht disa këshilla të teknikëve të njohur të dhëmbëve si brenda dhe jashtë vendit. Materiali kryesor konsiston në vulosje të mbështjellë me ftohtë, aliazh alumini me hedhje të ngurtë dhe ekstrusione. Përmes modelit të modelimit 3D, dhe me makinë prerëse lazer, lakimi CNC makinë, makinë automatike për saldim dhe pajisje të tjera moderne me precizion. Materiali sipërfaqësor mund të bëhet nga bordi i qëndrueshëm ndaj zjarrit me dendësi të lartë, ose çelik inox, ose mermer i bërë nga njeriu.

 • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-56(1.8M)

  Pajisjet e laboratorit dentar Tavolina e vetme dentare JW-56 (1.8M)

  Përshkrim:

  Ky lloj stacioni pune dentar miraton gjerësisht disa këshilla të teknikëve të njohur të dhëmbëve si brenda dhe jashtë vendit. Materiali kryesor konsiston në vulosje të mbështjellë me ftohtë, aliazh alumini me hedhje të ngurtë dhe ekstrusione. Përmes modelit të modelimit 3D, dhe me makinë prerëse lazer, lakimi CNC makinë, makinë automatike për saldim dhe pajisje të tjera moderne me precizion. Materiali sipërfaqësor mund të bëhet nga bordi i qëndrueshëm ndaj zjarrit me dendësi të lartë, ose çelik inox, ose mermer i bërë nga njeriu.