page_banner

produk

Sistem Video Pangajaran Digital Dental

Desain profésional pikeun Atikan Pangajaran Dental atanapi Perawatan
Desain keyboard disumputkeun, gampang ditarikna, henteu ngeusian rohangan klinis.
Video sareng Audio Pangiriman sacara real-time.
Tampilan monitor ganda masihan dokter sareng perawat platform operasi anu béda sareng sudut anu béda, anu tiasa prihatin kana prosés pangajaran klinis.
Sistim koleksi video profésional médis, kaluaran video 1080P HD, 30 zum optik, nyadiakeun gambar mikro-video pikeun pangajaran klinis.


Rincian

Tag produk

Sistem Pangajaran Digital Dental

Desain profésional pikeun Atikan Pangajaran Dental atanapi Perawatan

Desain keyboard disumputkeun, gampang ditarikna, henteu ngeusian rohangan klinis.

Video sareng Audio Pangiriman sacara real-time.

Tampilan monitor ganda masihan dokter sareng perawat platform operasi anu béda sareng sudut anu béda, anu tiasa prihatin kana prosés pangajaran klinis.

Sistim koleksi video profésional médis, kaluaran video 1080P HD, 30 zum optik, nyadiakeun gambar mikro-video pikeun pangajaran klinis.

Tilu léngkah panyesuaian suhu warna (4000K / 4500K / 5000K) sareng indéks rendering warna ngahontal Ra 95.

Kadali jauh, panel operasi sareng mode kontrol anu sanés, cocog pikeun panggunaan prosés pangajaran klinis.

Ngaliwatan software konfigurasi sistem bisa kalayan gampang ngahontal rekaman video, newak, screenshot, gambar eunteung, setélan parameter video tur mibanda manajemen data video, ngedit gambar, percetakan jeung fungsi sejen, geus akumulasi bahan leuwih berharga pikeun ulikan poean dokter urang jeung karya, sarta ogé bisa éféktif nyingkahan sengketa médis.

Solusi terpadu tiasa gampang ngawujudkeun konsultasi jarak jauh sareng pendidikan jarak jauh.

spésifikasi teknis:

Sénsor Gambar 1/2.8” CMOS
Lensa 30Xg zum optik
Resolusi gambar 1920*1080P
Jarak Obyék (Min.) 600-800mm (Tele tungtung)
Inténsitas puseur 3000-50000lux
Suhu warna 4000K / 4500K / 5000K
CRI(Ra) 95
Tegangan Imput AC220V±10% @180W

 


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami
    Ninggalkeun Pesentaros Kami