page_banner

produk

  • Portable X-ray Unit AP-60P

    Portabel X-ray Unit AP-60P

    Katerangan :

    Unit sinar-X gigi portabel ieu mesin frekuensi tinggi. Awak leutik, beurat enteng sareng ampir teu aya radiasi. Éta ngagaduhan kualitas gambar anu saé, panyimpenan portabel, ngahémat langkung rohangan. Éta nganggo frekuensi tinggi sareng catu daya internasional DC. Sakabéh komponén dipasang dina papan PC pusat pekat. Guncangan, set-up, tabung éléktron, sadayana mangrupikeun vakum insulasi, panyalindungan stereotip anu disegel. 

  • Wall-mounted Dental X-ray Machine JPS 60B

    Mesin X-ray Gigi dipasang témbok JPS 60B

    Katerangan :

    Fitur

    Ngagunakeun téknologi canggih internasional, desain terintegrasi efisien, efisiensi tinggi, radiasi rendah.

    Ngagunakeun kontrol calakan microcomputer, henteu ngan ukur paparan kadali jarak jauh, tapi fungsi anu langkung kuat pikeun alarm tegangan rendah sareng panangtayungan tegangan tinggi.

    Téknologi fokus mikro, gambar anu langkung jelas sareng diagnosis anu akurat.

  • Planmeca Promax 2D S3 Panoramic X-Ray Unit OPG

    Planmeca Promax 2D S3 Panoramic X-Ray Unit OPG

    Katerangan :

    Planmeca ProMax® mangrupikeun sistem imaging maxillofacial lengkep. Prinsip desain sareng operasi didasarkeun kana panilitian ilmiah pangénggalna, inovasi téknologi sareng kabutuhan anu paling nuntut radiologi modern.

  • Digital 3D OPG Panoramic X-Ray Dental CBCT Unit with Cephalometric

    Digital 3D OPG Panoramic X-Ray Dental CBCT Unit sareng Cephalometric

    Fitur:

    · Algoritma anu unik tina rekonstruksi gambar HRPBR sareng ngolah gambar WE

    · Teknologi pamimpin sacara cerdas ngahasilkeun gambar HD pano pikeun nyayogikeun langkung rinci klinis sareng akurasi diagnosis anu luhur

    · Algoritma de-noise calakan sacara signifikan ningkatkeun résolusi gambar urang b ngiringan noise gambar sareng distorsi