Leave Your Message
010203040506070809

СЕКОГАШ ОБЕЗБЕДУВАЈТЕ ЕДНО РЕШЕНИЕ СЕКОГАШ ДОЈДЕТЕ ДО
СИТЕ КЛИЕНТИ.

Гледај Повеќеповеќе информации

SHANGHAI JPS DENTAL CO.,LTD доставува стоматолошки производи за клиенти од повеќе од 80 земји и региони. Нашите главни стоматолошки производи се стоматолошка опрема како стоматолошка симулација, стоматолошка единица монтирана на стол, пренослива стоматолошка единица, компресор без масло и автоклав итн. И стоматолошки производи за еднократна употреба како комплет за импланти, забна лигавче, креп-хартија итн.
Нашите CE и ISO13485 беа издадени од TUV, Германија.

за-img2gn

ВАШИОТ СИГОРЛИВ БИЗНИСПАРТНЕР ВО КИНА

НАЈНОВОСТУДИИ НА СЛУЧАЈ

Прашање за ценовник

Од своето основање пред 11 години, JPS Dental е посветена да им обезбеди на клиентите ЕДНО РЕШЕНИЕ на сигурни производи кои стекнаа импресивна репутација во стоматолошката индустрија и стекнаа вредна доверба од клиентите ширум светот.