Leave Your Message
010203040506070809

GJITHMONË SIGURONI ZGJIDHJEN E NJË NDALESHME TË GJITHMËNË ARPITOJ
TË GJITHË KLIENTËT.

shikoni më shumëmë shumë informacion

SHANGHAI JPS DENTAL CO., LTD ka furnizuar produkte dentare për klientët nga më shumë se 80 vende dhe rajone. Produktet tona kryesore dentare janë pajisjet dentare si simulimi dentar, njësia dentare e montuar në karrige, njësia dentare portative, kompresori pa vaj dhe autoklavë, etj. Dhe pajisje dentare të disponueshme si komplet implanti, bizhu dentar, letër krep, etj.
CE dhe ISO13485 tona janë lëshuar nga TUV, Gjermani.

rreth-img2gn

BIZNESI JUAJ I BESUESHEMPARTNER NË KINË

ju këshillojmë të zgjidhni
një vendim të drejtë

JPS Dental ofron produkte të besueshme dhe zgjidhje me një ndalesë për të gjithë klientët.

TË FUNDITSTUDIMET E RASTEVE

Kërkim për Çmimtari

Që nga themelimi i saj 11 vjet më parë, JPS Dental ka qenë e përkushtuar t'u ofrojë klientëve ZGJIDHJE NJË STOP të produkteve të besueshme të cilat kanë fituar një reputacion mbresëlënës në industrinë e dhëmbëve dhe kanë fituar besim të vlefshëm nga klientët në mbarë botën.