page_banner

produk

Kursi Tingkat Tengah dipasang Unit Dental JPSS30

JPSS30 korsi dental

wengkuan gawé: dipaké di klinik, ngubaran, bedah ku dokter gigi.

TheSpésifikasi 

Unsur dokter gigi standar sareng panel layar

Turbing pikeun 4 liang turbin

Turbing pikeun motor hawa, 4 liang

Jarum suntik 3 arah sareng selang (sisi dokter gigi)


Rincian

Tag produk

JPSS30 korsi dental

wengkuan gawé: dipaké di klinik, ngubaran, bedah ku dokter gigi.

Spésifikasi:

Unsur dokter gigi standar sareng panel layar

Turbing pikeun 4 liang turbin

Turbing pikeun motor hawa, 4 liang

Jarum suntik 3 arah sareng selang (sisi dokter gigi)

Diwangun-di intraoral x-ray pilem panempo

Unsur asisten standar sareng panel sensor

spittoon Keramik lengkep (mangkok pangisi cangkir otomatis bilas)

kit pikeun alat keur ngagolakkeun cai haneut pikeun tumbler filler

Jarum suntik 3 arah sareng selang (sisi asisten)

Vakum nyeuseup baseuh pikeun gaw tunggal

V1 LED lampu operasi kalawan switch sensor

Cai sulingan sareng sistem disinfeksi

Korsi pasien dua jalur ganda sareng upholsteri Italia

Linak korsi motor Sistim

Kontrol suku multifungsi (tipe pedal atanapi tuas)

Bangku dokter gigi

1

Headrest:

1
2
3

Desain headrest ilmiah pikeun nyumponan kabutuhan pasien anu béda

Fitur:

• Desain beungkeut ilmiah tina cushion korsi dental na backrest bisa greatly ngurangan manteng tur squeeze sabar salila gerakan korsi.

•Ultra-ipis cast aluminium backrest design ngamungkinkeun dokter jeung asisten pikeun meunangkeun leuwih leg spasi.

•Sénsor sudut dipaké pikeun mastikeun mémori akurat tina posisi korsi tanpa kasalahan akumulasi.

•Setélan kaamanan ganda pikeun handap jeung backrest korsi dental: Lamun cushion jeung backrest sapatemon halangan salila prosés nurun, gerakan nurun eureun langsung jeung otomatis naek rada.

1

  • saméméhna:
  • Teras:


  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami