page_banner

produk

  • Dental Digital Teaching Video System

    Sistem Pidéo Piwulang Digital Dental

    Desain propésional pikeun Pangajaran Gigi atanapi Pendidikan Perawatan
    Desain keyboard anu disumputkeun, gampang ditarik, henteu ngeusian rohangan klinis.
    Pangiriman video sareng Audio Real-time.
    Pintonan monitor ganda masihan dokter sareng perawat platform operasi anu béda sareng sudut anu béda, anu tiasa merhatoskeun prosés pengajaran klinis.
    Sistem kumpulan pidéo profesional médis, kaluaran pidéo 1080P HD, 30 zum optik, nyayogikeun gambar mikro-pidéo pikeun pangajaran klinis.

  • High quality Dental Teaching Simulator for dental training practice JPS-FT-III

    Simulator Pengajaran Gigi kualitas luhur pikeun latihan latihan gigi JPS-FT-III

    Sistem simulasi pengajaran gigi JPS FT-III didesain sareng dikembangkeun khusus pikeun pengajaran gigi ku JPS Dental.

    Pamustunganana éta niron operasi klinis anu saéstuna supaya murid-murid gigi sareng staf médis tiasa ngembangkeun postur operasi sareng manipulasi anu leres sateuacan operasi klinis sareng ngadamel transisi anu lancar kana perlakuan klinis anu nyata.

    Simulasi pangajaran dental pas pikeun universitas gigi sareng pusat latihan gigi.

  • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench  JM-52

    Alat-alat Laboratorium Gigi Single Workbench Gigi JM-52

    Katerangan :

    Jinis workstation Gigi sacara lega nyoko kana sababaraha saran teknisi dental anu kawéntar boh di bumi boh di mancanagara. Bahan utama diwangun ku stamping tiis-digulung, die-casting alloy aluminium sareng extrusions. Ngalangkungan desain modél 3D, sareng ku mesin motong laser, bending CNC mesin, mesin las otomatis sareng alat-alat mesin presisi modéren sanésna. Bahan permukaan tiasa didamel ku papan perapian high-density, atanapi stainless steel, atanapi marmer jieunan manusa.

  • Economic Type Dental Teaching Simulator JM-580

    Simulator Ékonomi Gigi Tipe Ékonomi JM-580

    Asesoris Standar:

    Lampu operasi teu kalangkang tiis 1set

    Majelis korsi gigi simulasi 1unit

    Sistem filtrastion cai 1set

    Jarum suntik 3 arah 1pc

    Bangku huntu 1pc 

  • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-53(1.2M)

    Alat-alat Laboratorium Gigi Tunggal Workbench Gigi JW-53 (1.2M)

    Katerangan :

    Jinis workstation Gigi sacara lega nyoko kana sababaraha saran teknisi dental anu kawéntar boh di bumi boh di mancanagara. Bahan utama diwangun ku stamping tiis-digulung, die-casting alloy aluminium sareng extrusions. Ngalangkungan desain modél 3D, sareng ku mesin motong laser, bending CNC mesin, mesin las otomatis sareng alat-alat mesin presisi modéren sanésna. Bahan permukaan tiasa didamel ku papan perapian high-density, atanapi stainless steel, atanapi marmer jieunan manusa.

  • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-54(1.4M)

    Alat-alat Laboratorium Gigi Tunggal Workbench Gigi JW-54 (1.4M)

    Katerangan :

    Jinis workstation Gigi sacara lega nyoko kana sababaraha saran teknisi dental anu kawéntar boh di bumi boh di mancanagara. Bahan utama diwangun ku stamping tiis-digulung, die-casting alloy aluminium sareng extrusions. Ngalangkungan desain modél 3D, sareng ku mesin motong laser, bending CNC mesin, mesin las otomatis sareng alat-alat mesin presisi modéren sanésna. Bahan permukaan tiasa didamel ku papan perapian high-density, atanapi stainless steel, atanapi marmer jieunan manusa.

  • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-55(1.6M)

    Alat-alat Laboratorium Gigi Single Workbench Gigi JW-55 (1.6M)

    Katerangan :

    Jinis workstation Gigi sacara lega nyoko kana sababaraha saran teknisi dental anu kawéntar boh di bumi boh di mancanagara. Bahan utama diwangun ku stamping tiis-digulung, die-casting alloy aluminium sareng extrusions. Ngalangkungan desain modél 3D, sareng ku mesin motong laser, bending CNC mesin, mesin las otomatis sareng alat-alat mesin presisi modéren sanésna. Bahan permukaan tiasa didamel ku papan perapian high-density, atanapi stainless steel, atanapi marmer jieunan manusa.

  • Dental Lab Equipment Single Dental Workbench JW-56(1.8M)

    Alat-alat Laboratorium Gigi Tunggal Workbench Gigi JW-56 (1.8M)

    Katerangan :

    Jinis workstation Gigi sacara lega nyoko kana sababaraha saran teknisi dental anu kawéntar boh di bumi boh di mancanagara. Bahan utama diwangun ku stamping tiis-digulung, die-casting alloy aluminium sareng extrusions. Ngalangkungan desain modél 3D, sareng ku mesin motong laser, bending CNC mesin, mesin las otomatis sareng alat-alat mesin presisi modéren sanésna. Bahan permukaan tiasa didamel ku papan perapian high-density, atanapi stainless steel, atanapi marmer jieunan manusa.