JPSF600
JPSM-70
Panoramic-X-ray-Unit
Professional-dental-training-equipment
X

Salawasna nyayogikeun One-Stop-Solution salawasna
kabéh konsumén.

Inpormasi lengkepGO

SHANGHAI JPS DENTAL CO., LTD parantos nyayogikeun produk gigi ka konsumén ti langkung ti 80 nagara sareng daérah. Produk gigi utama kami nyaéta alat-alat dental sapertos simulasi gigi, korsi dipasang unit gigi, unit gigi portabel, kompresor gratis minyak sareng autoklaf, jst. Sareng barang pakai gigi sapertos kit implan, bib gigi, kertas crepe, jst.
CE sareng ISO13485 urang dikaluarkeun ku TUV, Jérman.

jpsdental

BISNIS ANDA dipercaya Mitra di Cina

urang mamatahan pikeun milih
kaputusan bener

  • PRODUK

JPS Dental nyayogikeun produk anu dipercaya sareng One Stop Solution pikeun sadaya palanggan.

kami bakal mastikeun anjeun salawasna meunang
hasilna pangsaéna.

  • 10+

    Mangtaun-taun

    Ngadeukeutan 20 taun dina bisnis dental sareng médis
  • 80+

    Nagara

    Certified ISO 13485 sareng langkung ti 60 produk ngagaduhan CE
  • 60+

    Sertipikat CE

    Beunghar ngalaman dina tender pamaréntah
  • 300+

    Pamakéna

    Solusi One Stop pikeun pameseran komprehensif

panganyarna studi kasus

naon jalma nyarios

  • British customers said:
    Palanggan Inggris nyarios:
    JPS Group, padagang paling kami percanten pikeun pasokan alat tulis. Kami resep ku kualitas jasa anjeun sareng ngahargaan responsif JPS sareng profesionalisme dina bisnis. JPS sapertos tiasa diandelkeun sareng berkat ieu, kami parantos tiasa ngajagi konsumén urang wareg. Kami bakal ngarepkeun hubungan bisnis anu neraskeun anu hadé.
  • Swedish customers said:
    Palanggan Swédia nyarios:
    Di tengah wabah virus pandemi, hanjelu sareng panik ngalangkungan nagara kusabab kakurangan alat pelindung diri. JPS tanggah sareng dikirimkeun kalayan presisi sareng kualitas. Dina waktos anu sigana teu mungkin, JPS ngajantenkeun mungkin. Pikeun urang JPS mangrupakeun pasangan saumur hirup!

Enquiry pikeun pricelist

Kusabab didirikeun 11 taun ka pengker, JPS Dental parantos komitmen pikeun nyayogikeun nasabah kalayan SATU NANGTANGKEUN SOLUSI produk dipercaya anu ngagaduhan reputasi anu hadé dina industri gigi sareng ngagaduhan kapercayaan anu berharga ti konsumén di seluruh dunya.

kirimkeun ayeuna