page_banner

Mesin Sealing

  • JPSE-02 mesin Sealing

    JPSE-02 mesin Sealing

    Katerangan:

    produk nu dipaké umur panjang manaskeun, suhu adjustable, suhu ultra luhur panyalindungan otomatis, kayaning desain, boga speed gancang, kinerja stabil, penampilan alus, pamakéan aman, gampang beroperasi, sarta laju perbaikan low, dina waktos anu sareng, mesin téh preheating a, pamakéan kontinyu, nyingkahan karuksakan disababkeun ku sering pamakéan manaskeun, waktos ngantosan tur ngurangan segel, favored ku mayoritas klinik rumah sakit.

  • JPSE -03T Toel layar mesin Sealing

    JPSE -03T Toel layar mesin Sealing

    spésifikasi:

    speed segel: 10 ± 0,5m / mnt Power: 500W

    rubak segel: 12mm Beurat: 18kg

    Segel margin: 0-35mm rentang Suhu: 60-220 ℃

    Kasalahan suhu ≤1% Dimensi: 560 x260x 220mm

    AC Power Numutkeun sarat customer

Ninggalkeun Pesentaros Kami