page_banner

FAQ

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Kepiye sampeyan bisa njamin kualitas kanggo kita?

A. We nyedhiyani wektu babar pisan ONE taun kanggo sampeyan.Sajrone periode iki, kita menehi sampeyan solusi lan suku cadang gratis.
B. We nyedhiyani sampeyan laporan pengawasan lan video ing rincian utamané rincian sing pelanggan prihatin.
C. A pengawasan pihak katelu olèh.Nanging biaya bakal ditanggung dening pelanggan.
D. Sawise nyuplai peralatan dental kanggo pelanggan saka 60 negara liwat 15 taun, tim JPS duwe kapercayan ing produk dental kita.
E. Sampeyan kudu ngirim laporan complaint kualitas ing wektu.Pls hubungi kontak wong
formalitas laporan keluhan kualitas.

Suwene kita bisa njaluk kursi dental yen kita pesen kanggo sampeyan?

A. 15 dina sawise nampa simpenan 30% yen jumlahe kurang saka 10 Unit
B. 30 dina sawise nampa simpenan 30% yen jumlahe antarane 10 lan 20 Unit.
C. 45 dina sawise nampa simpenan 30% yen jumlahe antarane 20 lan 40 Unit.
D. Kanggo Unit dental selaras, wektu pangiriman perlu konfirmasi luwih.
Kanggo mesthekake wektu pangiriman sing bener, sampeyan kudu luwih konfirmasi karo tim JPS.

Dhukungan apa sing bisa sampeyan lakoni kanggo aku yen aku pengin ngunjungi perusahaan sampeyan?

A. Nyedhiyani layang undhangan kanggo nggampangake aplikasi visa.
B. Pick up bandara.
C. Reservasi hotel.
D. Layanan liyane sing sampeyan butuhake

Kepiye carane bisa mbusak Bea Cukai kanggo produk sampeyan?

Hubungi forwarder / broker impor lokal sampeyan.

Kepiye sampeyan bisa nyedhiyakake layanan sawise dodolan yen kita tuku peralatan saka sampeyan?

A. distributor lokal kita bakal nyedhiyani layanan sawise dodolan kanggo sampeyan.
B. We nyedhiyani sampeyan spare parts free sak wektu babar pisan.
C. We nyedhiyani kadohan adoh sawise dodolan layanan dening Skype utawa liya.

Kepiye carane bisa dadi agen eksklusif sampeyan ing negara utawa wilayah kita?

Ana rong syarat dhasar:
A. Nganti saiki ora ana agen eksklusif JPS ing wilayah sampeyan.
B. Kita wis nindakake bisnis paling sethithik SATU taun.
C. Sampeyan duwe teknisi kanggo nyedhiyakake layanan sawise dodolan kanggo pangguna pungkasan.

Apa biaya segara / udara / ekspres?

Iku gumantung saka jumlah, tujuan lan cara transportasi.

Apa sertifikat sampeyan duwe?

CE lan ISO kasedhiya kanggo kabeh produk dental.FDA kasedhiya kanggo sawetara produk.

Apa wektu babar pisan kanggo peralatan dental?

Umume Setaun sawise tanggal pangiriman.

Apa syarat pembayaran sing ditampa?

A. Kanggo produk specification standar, 30% simpenan lan pembayaran liyane digawe dening transfer Wire sadurunge pangiriman.
B. Kanggo produk selaras, 50% simpenan lan pembayaran liyane digawe dening transfer Wire sadurunge pangiriman.
C. Kanggo jumlah pesenan kurang saka USD500, pembayaran digawe dening Paypal ditrima.
D. L / C ditrima mung sawise rembugan luwih.


Ninggalake Pesenhubungi kita