page_banner

Mesin Sealing

  • Mesin Sealing JPSE-02

    Mesin Sealing JPSE-02

    katrangan:

    Prodhuk digunakake mesin ingkang ndamel benter urip dawa, suhu luwes, Ultra dhuwur suhu pangayoman otomatis, kayata desain, wis kacepetan cepet, kinerja stabil, katon apik, nggunakake aman, gampang kanggo operate, lan tingkat repair kurang, ing wektu sing padha, mesin punika preheating a, terus nggunakake, supaya karusakan disebabake Kerep nggunakake mesin ingkang ndamel benter, nunggu wektu lan ngurangi segel, disenengi dening mayoritas Clinic rumah sakit.

  • Mesin Sealing Layar Tutul JPSE -03T

    Mesin Sealing Layar Tutul JPSE -03T

    Spesifikasi:

    Kacepetan segel: 10±0.5m / min Daya: 500W

    Jembar segel: 12mm Bobot: 18kg

    Margin segel: 0-35mm Kisaran suhu: 60-220 ℃

    Kesalahan suhu ≤1% Ukuran: 560x260x220mm

    Daya AC Miturut syarat pelanggan

Ninggalake Pesenhubungi kita