JPSF600
JPSM-70
Panoramic-X-ray-Unit
Professional-dental-training-equipment
X

Tansah menehi Solution One-Stop-Solution
kabeh pelanggan.

Informasi luwih lengkapGO

SHANGHAI JPS DENTAL CO., LTD wis nyedhiyakake produk gigi menyang pelanggan saka luwih saka 80 negara lan wilayah. Produk gigi utama yaiku peralatan gigi kayata simulasi gigi, unit gigi sing dipasang ing kursi, unit gigi portabel, kompresor bebas minyak lan autoklaf, lsp. Lan barang-barang nggunakake gigi kaya kit implan, bib gigi, kertas crepe, lsp.
CE lan ISO13485 kita ditanggepi dening TUV, Jerman.

jpsdental

BISNIS sing dipercaya Mitra ING CHINA

kita menehi saran kanggo milih
keputusan sing bener

  • PRODUK

JPS Dental nyedhiyakake produk sing bisa dipercaya lan Solusi One Stop kanggo kabeh pelanggan.

kita bakal njamin sampeyan bakal entuk
asil paling apik.

  • 10+

    Taun

    Cedhak 20 taun ing bisnis dental lan medis
  • 80+

    Negara-negara

    ISO 13485 sing disertifikasi lan luwih saka 60 produk duwe CE
  • 60+

    Sertifikat CE

    Sugih ngalami tender tender pamrentah
  • 300+

    Konsumen

    Solusi One Stop kanggo tuku komprehensif

paling anyar studi kasus

apa wong ngomong

  • British customers said:
    Pelanggan Inggris ujar:
    JPS Group, vendor sing paling dipercaya kanggo pasokan alat tulis. Kita seneng banget karo kualitas layanan lan ngurmati responsif JPS lan profesionalisme ing bisnis. JPS bisa dipercaya lan amarga iki, kita bisa tetep wareg karo para pelanggan. Kita bakal ngarepake hubungan bisnis sing terus maju.
  • Swedish customers said:
    Pelanggan Swedia ujar:
    Ing tengah wabah virus pandemi, frustasi lan panik nyerang negara-negara amarga kekurangan peralatan proteksi pribadi. JPS mundhak lan dikirim kanthi presisi lan kualitas. Ing jaman kaya-kaya ora bisa ditindakake, JPS bisa ditindakake. Kanggo kita, JPS dadi mitra kanggo urip!

Enquiry kanggo pricelist

Wiwit didegake 11 taun kepungkur, JPS Dental wis komitmen kanggo nyedhiyakake pelanggan kanthi ONE STOP SOLUTION produk sing bisa dipercaya sing wis entuk reputasi apik ing industri gigi lan entuk kapercayan saka para pelanggan ing saindenging jagad.

kirim saiki