page_banner

produk

Simulator Pangajaran Dental kualitas luhur pikeun prakték latihan dental JPS-FT-III

Sistem simulasi pangajaran dental JPS FT-IIIdirancang sareng dikembangkeun khusus pikeun pangajaran dental ku JPS Dental.

Ieu pamustunganana imitates operasi klinis sabenerna ambéh siswa dental jeung staf médis bisa ngamekarkeun postures operasi bener jeung manipulasi saméméh operasi klinis jeung nyieun transisi lemes keur perlakuan klinis nyata.

Simulasi pangajaran dental cocog pikeun universitas dental sareng pusat pelatihan dental.


Rincian

Tag produk

Dirancang pikeun simulasi atikan klinis

Dental Simulator Struktur Diagram

Dirancang pikeun simulasi atikan klinis, mantuan siswa ngamekarkeun sikep operasi katuhu dina ulikan pre-klinis, master kaahlian ergonomic lajeng mulus transisi ka perlakuan klinis nyata.

JeungSistem simulasi pangajaran dental JPS FT-III, siswa diajar langsung ti mimiti, dina kaayaan anu leuwih realistis:

•Dina lingkungan pra-klinis, siswa diajar ngagunakeun komponén puseur perlakuan baku sarta teu kudu nyaluyukeun kana parabot anyar engké di atikan maranéhanana.
•Ergonomics perlakuan Optimum kalawan jangkungna-adjustable dokter gigi jeung asisten elemen
•Panangtayungan pangalusna kaséhatan murid, kalawan terpadu, kontinyu sarta intensif disinfection of internal cai-garis
• Desain anyar: baki instrumen dual, ngajadikeun operasi opat-leungeun jadi kanyataan.
•Lampu Operasi: kacaangan téh adjustable.

Kalawan tipe béda mode huntu

Manikin hadir sareng artikulator magnét, éta cocog sareng modél huntu anu béda

Dental Simulator Struktur Diagram

Niru lingkungan klinis nyata.

Dental Simulator Struktur Diagram

Motor listrik ngajalankeun gerakan manikin ---- niru lingkungan klinis nyata.

Gampang beresih

Fungsi reset otomatis tina sistem manikin- nyayogikeun kabersihan sareng panggunaan rohangan Top marmer jieunan gampang dibersihkeun

Dental Simulator Struktur Diagram

Dua kenop posisi prasetél

Dental Simulator Struktur Diagram

Dua kenop posisi prasetél: S1, S2

Konci reset otomatis: S0

Bisa diatur posisi pangluhurna jeung panghandapna

Kalayan fungsi eureun darurat

Botol cai nyeuseup Hommization

Botol cai nyeuseup dirancang pikeun dipiceun sareng dipasang kalayan gampang pisan, ningkatkeun efisiensi diajar pisan.

Dental Simulator Struktur Diagram

Témbongkeun proyék:

4
2
1
Proyék Simulator dental kami

Ahli simulasi JPS Dental, mitra anu tiasa dipercaya, ikhlas salawasna!

Konfigurasi Standar:

 

Konfigurasi produk

Barang

Ngaran Produk

QTY

Nyarios

1

lampu LED

1 set

 

2

Phantom kalawan awak

1 set

 

3

jarum suntik 3 arah

1 pc

 

4

4/2 liang pipah handpiece

2 PCS

 

5

Ejector ciduh

1 set

 

6

Kadali suku

1 set

 

7

Sistem cai bersih

1 set

 

8

Sistim cai runtah

1 set

 

9

Ngawas jeung ngawas bracket

1 set

Pilihan

Parameter Téknis:

Kaayaan Gawé

1.Suhu lingkungan: 5°C ~ 40°C

2.Kalembaban relatif: ≤ 80%

3.Tekanan sumber cai éksternal: 0.2 ~ 0.4Mpa

4.Tekanan tina tekanan éksternal sumber hawa: 0.6 ~ 0.8Mpa

5. Tegangan: 220V + 22V; 50 + 1HZ

6.kakuatan: 200W

Fitur:

Simulator Pangajaran Dental

1. Desain unik, struktur kompak, hemat spasi, gerakan bébas, gampang nempatkeun. Ukuran produk: 1250 (L) * 1200 (W) * 1800 (H) (mm)

2. Phantom mangrupikeun motor listrik anu dikontrol: ti -5 dugi ka 90 derajat. Posisi pangluhurna nyaéta 810mm, sareng panghandapna nyaéta 350mm.

3.Pungsi reset ONE TOUCH sareng dua pungsi posisi prasetél pikeun phantom.

4.Baki alat sareng baki asisten tiasa diputar sareng tiasa dilipat.

5.Sistim purifikasi cai kalawan botol cai 600mL.

6.Sistim cai runtah kalawan 1,100mL botol cai runtah sarta botol drainase magnét merenah pikeun dismount gancang.

7.Duanana tabung handpiece speed tinggi na low dirancang pikeun 4 liang atawa 2hole handpiece.

8. Méja marmer padet sareng gampang dibersihkeun. Ukuran méja nyaéta 530 (L) * 480 (W) (mm)

9.Opat roda caster fungsi timer Ngonci di handapeun kotak lemes pikeun mindahkeun sarta tetep stabil.

10. Cai bersih mandiri sareng sistem cai limbah gampang dianggo. Henteu peryogi instalasi pipa tambahan anu ngirangan biaya.

11.Konektor gancang sumber hawa éksternal gampang dianggo.

Monitor jeung mikroskop jeung workstations mangrupakeun pilihan

Simulator dental sareng monitor sareng workstation

Naon Dupi hiji Dental Simulator?

Simulator Gigi mangrupikeun alat latihan canggih anu dianggo dina pendidikan dental sareng pamekaran profésional pikeun ngayakeun réplikasi prosedur dental kahirupan nyata dina setting atikan anu dikontrol. Simulators ieu nyayogikeun mahasiswa sareng profésional dental pangalaman anu réalistis sareng langsung, ngamungkinkeun aranjeunna ngalaksanakeun sababaraha téknik sareng prosedur dental sateuacan ngerjakeun pasien anu saleresna.

Dimaksudkeun Mangpaat of a Dental Simulator

Pelatihan Atikan:

Dipaké sacara éksténsif di sakola dental pikeun ngalatih siswa dina lingkungan aman tur dikawasa saméméh maranéhna ngalakukeun prosedur on penderita nyata.

Ningkatkeun kaahlian:

Ngidinan praktisi dokter gigi pikeun nyaring kaahlianna, diajar téknik anyar, sareng tetep diropéa kalayan kamajuan panganyarna dina prosedur dental.

Penilaian sareng Evaluasi:

Dipaké ku pendidik pikeun meunteun kompeténsi sareng kamajuan mahasiswa dental sareng profésional, mastikeun aranjeunna nyumponan standar anu diperyogikeun.

Pra-Klinis Praktek:

Nyadiakeun sasak antara pembelajaran téoritis sareng prakték klinis, ngabantosan mahasiswa nampi kapercayaan sareng kamahéran dina kaahlianana.

Kauntungannana:

Pangalaman realistis:

Nyayogikeun simulasi prosedur dental anu réalistis, ningkatkeun pangalaman diajar sareng nyiapkeun pangguna pikeun skenario kahirupan nyata. 

Eupan Balik saharita sarta Penilaian:

Nawarkeun eupan balik sacara real-time sareng penilaian anu lengkep, ngabantosan pangguna ningkatkeun kaahlianna gancang sareng éfisién. 

Lingkungan Diajar Aman:

Ngidinan pamaké pikeun latihan jeung nyieun kasalahan tanpa ngarugikeun ka penderita nyata, nyadiakeun lingkungan aman tur dikawasa pikeun diajar. 

Pangembangan kaahlian:

Ngabantosan pangguna ngembangkeun gerakan leungeun anu tepat, ningkatkeun téknikna, sareng ngawangun kapercayaan dina ngalakukeun prosedur dental. 

Latihan serbaguna:

Cocog jeung rupa-rupa prosedur dental sarta bisa dipaké ku duanana siswa jeung professional ngalaman pikeun latihan jeung enhancement skill.

Aplikasi:

Sakola Gigi:

Dipaké sacara éksténsif dina atikan dental pikeun ngalatih siswa dina lingkungan anu aman sareng dikontrol sateuacan aranjeunna damel di penderita nyata. 

Pangembangan profésional:

Gawé dina neraskeun kursus pendidikan pikeun prakték dokter gigi pikeun nyaring kaahlian sareng diajar téknik anyar. 

Sertifikasi sareng Uji Kompeténsi:

Dipaké ku lembaga atikan jeung badan sertifikasi pikeun meunteun sarta mastikeun kompetensi praktisi dental.

Kumaha carana sangkan hiji Dental simulator jalan?

Komponén konci:

Manikins (Phantom Heads):

Model anu akurat sacara anatomis tina rohangan lisan manusa, kalebet huntu, gusi, sareng rahang. Manikins ieu nyayogikeun setting anu réalistis pikeun ngalaksanakeun prosedur dental. 

Workstations:

Dilengkepan korsi dental, lampu, jeung instrumen dental penting jeung handpieces kayaning drills, scalers, sarta kaca spion, réplikasi a operator dental nyata. 

Téknologi Eupan Balik Haptic:

Nyadiakeun sensasi taktil anu meniru raos damel dina jaringan dental anu nyata, anu ngamungkinkeun para pangguna ngalaman résistansi sareng tékstur anu bakal dipendakan dina prosedur dental anu saleresna.

Parangkat Lunak Interaktif:

Pituduh pamaké ngaliwatan sagala rupa prosedur dental kalawan parentah visual, eupan balik real-time, sarta assessments kinerja. Parangkat lunak biasana kalebet skénario sareng tingkat kasulitan anu béda pikeun cocog sareng tingkat kaahlian pangguna. 

Témbongkeun Digital:

Monitor atawa layar nu mintonkeun video instruksional, data real-time, jeung eupan balik visual salila sesi latihan. 

Kumaha Gawéna:

Disetél:

Instruktur atanapi pangguna nyetél simulator ku milih prosedur anu dipikahoyong sareng nyiapkeun manikin kalayan modél atanapi huntu anu cocog pikeun prosedur éta. 

Pilihan Prosedur:

Pamaké milih prosedur dental maranéhna kudu latihan ti panganteur software. Prosedur anu sayogi tiasa kalebet persiapan rohangan, panempatan makuta, perawatan saluran akar, sareng seueur deui. 

Praktek dipandu:

Pamaké ngalakukeun prosedur anu dipilih dina manikin nganggo instrumen dental anu disayogikeun. Parangkat lunak interaktif nawiskeun pituduh léngkah-léngkah, kalebet petunjuk visual sareng audio. 

Eupan balik Haptic:

Salila prosedur, eupan balik haptic nyadiakeun sensations tactile realistis, sahingga pamaké ngarasa bédana antara rupa jaringan dental sarta ngalaman résistansi encountered nalika pangeboran atawa motong. 

Eupan balik sacara real-time:

Parangkat lunak nyayogikeun tanggapan langsung ngeunaan kinerja pangguna, nyorot daérah perbaikan. Eupan balik ieu tiasa kalebet métrik sapertos katepatan, téknik, sareng waktos parantosan. 

Penilaian sareng Evaluasi:

Saatos réngsé prosedur, parangkat lunak ngaevaluasi kinerja pangguna dumasar kana kriteria anu tos ditetepkeun. Penilaian ieu ngabantosan pangguna ngartos kaunggulan sareng daérah anu peryogi perbaikan. 

Ulang jeung Mastery:

Pamaké bisa ngulang prosedur sakumaha diperlukeun pikeun latihan jeung nyaring kaahlian maranéhna. Kamampuhan pikeun latihan sababaraha kali dina lingkungan anu bébas résiko mangrupikeun kauntungan anu signifikan.

Naon haptic simulasi kedokteran gigi?

Haptic simulasi kedokteran gigi nujul kana pamakéan téknologi canggih nu nyadiakeun eupan balik tactile mun simulate ngarasakeun sarta lalawanan jaringan dental nyata salila prosedur dental. Téknologi ieu diintegrasikeun kana simulator dental pikeun ningkatkeun palatihan sareng pangalaman pendidikan pikeun mahasiswa dental sareng profésional. Ieu katerangan lengkep:

Komponén konci Kedokteran Gigi Simulasi Haptic: 

Téknologi Eupan Balik Haptic:

Alat haptik dilengkepan ku sénsor sareng aktuator anu meniru sensasi fisik damel sareng alat dental dina huntu sareng gusi anu nyata. Ieu kalebet sensasi sapertos résistansi, tékstur, sareng parobahan tekanan.

Model Dental Realistis:

Simulators ieu sering ngalebetkeun modél anu akurat sacara anatomis tina rohangan lisan, kalebet huntu, gusi, sareng rahang, pikeun nyiptakeun lingkungan latihan anu réalistis.

Parangkat Lunak Interaktif:

Simulator dental haptic biasana dihubungkeun sareng parangkat lunak anu nyayogikeun lingkungan virtual pikeun sagala rupa prosedur dental. Parangkat lunak nawiskeun eupan balik sareng penilaian sacara real-time, ngabimbing pangguna ngalangkungan tugas anu béda.

Kauntungan tina Haptic Simulation Dentistry:

Pangalaman Diajar Ditingkatkeun:

Eupan balik haptik ngamungkinkeun siswa ngarasa bédana antara rupa-rupa jaringan dental, ngabantosan aranjeunna ngartos aspék tactile tina prosedur sapertos pangeboran, ngeusian, sareng ékstraksi.

Pangembangan Kaahlian Ningkatkeun:

Praktek sareng simulator haptic ngabantosan mahasiswa sareng profésional ngembangkeun gerakan sareng kontrol leungeun anu tepat, penting pikeun padamelan dental anu suksés.

Lingkungan Praktek Aman:

Simulator ieu nyayogikeun lingkungan anu bébas résiko dimana peserta didik tiasa ngalakukeun kasalahan sareng diajar tina éta tanpa ngarugikeun ka pasien.

Eupan Balik saharita sarta Penilaian:

Parangkat lunak terpadu nawiskeun eupan balik instan ngeunaan kinerja, nyorot daérah perbaikan sareng mastikeun yén pangguna ngalaksanakeun leres.

Pengulangan jeung Mastery:

Pamaké tiasa ngalaksanakeun prosedur sababaraha kali dugi ka ngahontal kamahéran, anu sering henteu mungkin ku pasien nyata kusabab konstrain etika sareng praktis.

Aplikasi Kedokteran Gigi Simulasi Haptic: 

Atikan Gigi:

Dipaké sacara lega di sakola dental pikeun ngalatih murid dina sababaraha prosedur sateuacan aranjeunna ngerjakeun pasien nyata. Eta mantuan sasak gap antara pangaweruh teoritis jeung kaahlian praktis.

Pangembangan profésional:

Ngidinan praktisi dokter gigi pikeun nyaring kaahlianna, diajar téknik anyar, sareng tetep diropéa kalayan kamajuan panganyarna dina prosedur dental.

Sertifikasi sareng Uji Kompeténsi:

Dipaké ku lembaga atikan jeung badan sertifikasi pikeun meunteun sarta mastikeun kompetensi praktisi dental.

Panalungtikan sarta Pangwangunan:

Facilitates nguji parabot dental anyar jeung téhnik dina lingkungan dikawasa saméméh maranéhna diwanohkeun kana prakték klinis.

Kasimpulanana, kedokteran gigi simulasi haptic mangrupikeun pendekatan canggih anu sacara signifikan ningkatkeun latihan dental ku cara masihan tanggapan anu réalistis, taktil, sahingga ningkatkeun kamampuan sareng kapercayaan para praktisi dental.


  • saméméhna:
  • Teras:


  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami