page_banner

produk

Sistem Video Piwulang Digital Dental

Desain profesional kanggo Pendidikan Pengajaran Gigi utawa Perawatan
Desain keyboard sing didhelikake, gampang ditarik, ora ngenggoni ruang klinis.
Transmisi wektu nyata Video lan Audio.
Tampilan monitor dobel menehi macem-macem platform operasi lan macem-macem sudut pandang dokter lan perawat, sing bisa nyebabake proses pengajaran klinis.
Sistem pengumpulan video profesional medis, output video 1080P HD, 30 zoom optik, nyedhiyakake gambar video mikro kanggo piwulang klinis.


Rincian

Tag Produk

Sistem Piwulang Digital Dental

Desain profesional kanggo Pendidikan Pengajaran Gigi utawa Perawatan

Desain keyboard sing didhelikake, gampang ditarik, ora ngenggoni ruang klinis.

Transmisi wektu nyata Video lan Audio.

Tampilan monitor dobel menehi macem-macem platform operasi lan macem-macem sudut pandang dokter lan perawat, sing bisa nyebabake proses pengajaran klinis.

Sistem pengumpulan video profesional medis, output video 1080P HD, 30 zoom optik, nyedhiyakake gambar video mikro kanggo piwulang klinis. 

Penyesuaian suhu warna telung langkah (4000K / 4500K / 5000K) lan indeks rendering warna tekan Ra 95.

Kontrol jarak jauh, panel operasi lan mode kontrol liyane, gampang digunakake kanggo proses pengajaran klinis.

Liwat piranti lunak konfigurasi sistem bisa gampang ngrekam video, motret, tangkapan layar, gambar mirror, setelan parameter video lan duwe manajemen data video, sunting gambar, nyithak lan fungsi liyane, wis nglumpukake materi sing luwih penting kanggo panelitian saben dina lan kerja dokter, lan uga kanthi efektif bisa nyegah perselisihan medis.

Solusi terintegrasi bisa kanthi gampang nyadari konsultasi jarak jauh lan pendhidhikan jarak.

Spesifikasi Teknis:

Sensor Gambar 1 / 2,8 "CMOS
Lensa Zoom optik 30Xg
Resolusi Gambar 1920 * 1080P
Jarak Obyek (Min.) 600-800mm (Tele mburi)
Intensitas tengah 3000-50000lux
Suhu warna 4000K / 4500K / 5000K
CRI (Ra) 95
Tegangan Imput AC220V ± 10% @ 180 W

 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita