page_banner

produk

Sistem Video Pengajaran Digital Dental

Desain profesional kanggo Pendidikan Pengajaran Gigi utawa Perawatan
Desain keyboard sing didhelikake, gampang ditarik maneh, ora ngenggoni ruang klinis.
Video lan Audio Transmisi wektu nyata.
Tampilan monitor dual menehi dokter lan perawat platform operasi sing beda-beda lan sudut sing beda-beda, sing bisa prihatin babagan proses piwulang klinis.
Sistem koleksi video profesional medis, output video 1080P HD, 30 zoom optik, nyedhiyakake gambar mikro-video kanggo piwulang klinis.


Rincian

Tag produk

Sistem Pengajaran Digital Dental

Desain profesional kanggo Pendidikan Pengajaran Gigi utawa Perawatan

Desain keyboard sing didhelikake, gampang ditarik maneh, ora ngenggoni ruang klinis.

Video lan Audio Transmisi wektu nyata.

Tampilan monitor dual menehi dokter lan perawat platform operasi sing beda-beda lan sudut sing beda-beda, sing bisa prihatin babagan proses piwulang klinis.

Sistem koleksi video profesional medis, output video 1080P HD, 30 zoom optik, nyedhiyakake gambar mikro-video kanggo piwulang klinis.

Telung langkah pangaturan suhu warna (4000K / 4500K / 5000K) lan indeks rendering warna tekan Ra 95.

Remot kontrol, panel operasi lan mode kontrol liyane, trep kanggo nggunakake proses piwulang klinis.

Liwat piranti lunak konfigurasi sistem bisa gampang entuk rekaman video, njupuk, gambar, gambar pangilon, setelan parameter video lan duwe manajemen data video, editing gambar, printing lan fungsi liyane, wis nglumpukake materi luwih terkenal kanggo sinau saben dina dhokter lan karya, lan uga bisa kanthi efektif ngindhari regejegan medis.

Solusi terintegrasi bisa gampang mujudake konsultasi remot lan pendidikan jarak jauh.

Spesifikasi Teknis:

Sensor gambar 1/2.8” CMOS
Lensa Zoom optik 30Xg
Resolusi Gambar 1920*1080P
Jarak Objek (Min.) 600-800mm (Tele end)
Intensitas tengah 3000-50000 lux
Suhu warna 4000K / 4500K / 5000K
CRI (Ra) 95
Tegangan Imput AC220V±10% @180W

 


  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita
    Ninggalake Pesenhubungi kita