page_banner

Најчесто поставувани прашања

Најчесто поставувани прашања

НАЈЧЕСТО ПОСТАВУВАНИ ПРАШАЊА

Како можете да го гарантирате квалитетот за нас?

Обезбедуваме ЕДНА година гаранција за вас. Во овој период ви обезбедуваме решенија и бесплатни резервни делови.
Б. Ви обезбедуваме извештаи за инспекција и видео во детали, особено деталите што ги засегаат клиентите.
В. Добредојдена е инспекција од трета страна. Но, трошокот ќе го сноси клиентот.
Д. По снабдувањето со стоматолошка опрема на клиенти од 60 земји во текот на 15 години, тимот на JPS има доверба во нашите стоматолошки производи.
Д. Од вас се бара навреме да ни го испратите извештајот за жалба за квалитетот. Ве молиме контактирајте го лицето за контакт
формалноста на извештајот за жалба за квалитетот.

Колку долго можеме да го добиеме стоматолошкиот стол ако ви нарачаме?

A. 15 дена по добивањето на вашиот депозит од 30%, ако количината е помала од 10 единици
B. 30 дена по добивањето на вашиот депозит од 30%, ако количината е помеѓу 10 и 20 единици.
В. 45 дена по добивањето на вашиот депозит од 30%, ако количината е помеѓу 20 и 40 единици.
D. За приспособени стоматолошки единици, времето за испорака треба дополнително да се потврди.
За да го обезбедите точното време на испорака, треба дополнително да потврдите со тимот на JPS.

Каква поддршка можете да направите за мене ако сакам да ја посетам вашата компанија?

A. Да ви даде писмо со покана за да го олесни вашето барање за виза.
Б. Преземање на аеродромот.
В. Хотелска резервација.
Д. Други услуги што ви се потребни

Како можам да ги царинам вашите производи?

Контактирајте со вашиот локален шпедитер/брокер за увоз.

Како можете да ни ги обезбедите услугите по продажбата ако купуваме опрема од вас?

A. Нашиот локален дистрибутер ќе ви ги обезбеди услугите по продажбата.
Б. Ние ви ги снабдуваме бесплатните резервни делови за време на гаранцијата.
В. Обезбедуваме услуги по продажбата на далечина преку Skype или други средства.

Како можеме да бидеме ваш ексклузивен агент во нашата земја или регион?

Постојат два основни барања:
О. Досега нема ексклузивен застапник на JPS во вашата област.
Б. Имаме бизнис најмалку ЕДНА година.
В. Имате вашиот техничар да ги обезбеди услугите по продажбата на вашите крајни корисници.

Која е цената на море/воздух/експрес?

Зависи од количината, дестинацијата и начинот на транспортирање.

Какви сертификати имате?

CE и ISO се достапни за сите стоматолошки производи. ФДА е достапна за некои производи.

Колку е гарантното време за стоматолошка опрема?

Генерално Една година по датумот на испорака.

Кои услови за плаќање ги прифаќате?

A. За производи со стандардна спецификација, депозит од 30%, а остатокот се уплати преку жичен трансфер пред испорака.
Б. За приспособени производи, 50% депозит и остатокот од плаќањето со жичен трансфер пред испорака.
В. За износот на нарачката помала од 500 американски долари, плаќањето извршено од Paypal е прифатливо.
D. L/C е прифатлив само по понатамошни преговори.