page_banner

Машина за заптивање

 • JPSE-02 Машина за заптивање

  JPSE-02 Машина за заптивање

  Опис:

  Производот се користи долготраен грејач, прилагодлива температура, автоматска заштита со ултра висока температура, како што е дизајнот, има брза брзина, стабилни перформанси, добар изглед, употреба на безбеден, лесен за ракување и ниска стапка на поправка, во исто време, Машината е предзагревање, континуирана употреба, избегнувајте ја штетата предизвикана од честа употреба на грејач, времето на чекање и намалување на печат, фаворизирана од страна на мнозинството болничка клиника.

 • JPSE -03T Машина за запечатување на екран на допир

  JPSE -03T Машина за запечатување на екран на допир

  Спецификација:

  Брзина на заптивка: 10±0.5m/min Моќност: 500W

  Ширина на заптивката: 12mm Тежина: 18kg

  Маргина на заптивка: 0-35mm Температурен опсег: 60-220℃

  Температурна грешка ≤1% Димензија: 560 x 260 x 220 mm

  AC Моќност Според барањата на клиентите

Остави поракаКонтактирајте не