JPSF600
JPSM-70
Panoramic-X-ray-Unit
Professional-dental-training-equipment
X

Секогаш обезбедувајте едношалтерско решение секогаш одете на
сите клиенти.

Повеќе информацииОДИ

SHANGHAI JPS DENTAL CO., LTD испорачува стоматолошки производи на клиенти од повеќе од 80 земји и региони. Нашите главни стоматолошки производи се стоматолошка опрема како што се стоматолошка симулација, стоматолошка единица поставена на стол, преносна стоматолошка единица, компресор без масло и автоклав, итн. И забни средства за еднократна употреба како комплет за импланти, забен биб, крепе хартија, итн.
Нашите CE и ISO13485 се издадени од ТУВ, Германија.

jpsdental

ВАШИОТ БЕЗБЕДЕН БИЗНИС ПАРТНЕР ВО КИНА

советуваме да избереме
правилна одлука

 • ПРОИЗВОДИ

ние ќе обезбедиме секогаш да добивате
најдобри резултати.

 • 10+

  Години

  Близу 20 години во стоматолошки и медицински бизнис
 • 80+

  Земји

  ИСО 13485 сертифициран и повеќе од 60 производи има СЕ
 • 60+ години

  СЕ сертификат

  Богато искуство со владини тендери
 • 300+

  Потрошувачи

  One Stop решение за сеопфатно купување

најдоцна студии на случај

што луѓето зборуваат

 • British customers said:
  Британските клиенти рекоа:
  Групацијата ЈПС, наши доверливи продавачи на материјали за канцелариски материјал. Воодушевени сме од квалитетот на вашите услуги и ја цениме реакцијата и професионалноста на JPS во бизнисот. JPS е толку сигурен и благодарение на ова, успеавме да ги задржиме нашите клиенти задоволни. Beе се радуваме на одлични континуирани деловни односи.
 • Swedish customers said:
  Шведските клиенти рекоа:
  Среде епидемија на пандемски вирус, фрустрации и паника зафатија земји поради недостаток на опрема за лична заштита. JPS се засили и испорачува со прецизност и квалитет. Во време кога работите изгледаа невозможни, ЈПС го овозможи тоа. За нас ЈПС е партнер за живот!

Прашање за ценовник

Од своето основање пред 11 години, ЈПС Дентал се посвети на обезбедување на корисниците ЕДЕН СТОП РЕШЕНИЕ од сигурни производи кои се здобија со импресивна репутација во стоматолошката индустрија и стекнаа вредна доверба од клиенти ширум светот.

доставете сега