page_banner

produktet

FAQ

PYETJE T AS SHPESHTA

Si mund të garantoni cilësinë për ne?

A. Ne sigurojmë një vit garanci për ju. Gjatë kësaj periudhe, ne ju ofrojmë zgjidhje dhe pjesë këmbimi falas.
B. Ne ju ofrojmë raporte inspektimi dhe video në detaje, veçanërisht detajet që shqetësojnë klientët.
C. Një inspektim i palës së tretë është i mirëpritur. Por kostoja do të lind nga klienti.
D. Pas furnizimit me pajisje dentare për klientët nga 60 vende për 15 vjet, ekipi i JPS ka besim në produktet tona dentare.
E. Ju kërkohet të na dërgoni me kohë raportin e ankesave të cilësisë. Pls kontaktoni personin e kontaktit
formalitetin e raportit të ankesave për cilësinë.

Për sa kohë mund të marrim karrigen dentare nëse ju bëjmë një porosi?

A. 15 ditë pas marrjes së depozitës tuaj 30% nëse sasia është më pak se 10 njësi
B. 30 ditë pas marrjes së depozitës tuaj 30% nëse sasia është midis 10 dhe 20 njësi.
C. 45 ditë pas marrjes së depozitës tuaj 30% nëse sasia është midis 20 dhe 40 njësive.
D. Për njësitë dentare të personalizuara, koha e lindjes ka nevojë për konfirmim të mëtejshëm.
Për të siguruar kohën e duhur të dorëzimit, duhet të konfirmoni më tej me ekipin e JPS.

Çfarë mbështetje mund të bëni për mua nëse dua të vizitoj kompaninë tuaj?

A. Ju sigurojmë letër ftesë për të lehtësuar aplikimin tuaj për vizë.
B. Marrja e aeroportit.
C. Rezervimi i hotelit.
D. Shërbime të tjera që ju nevojiten

Si mund të pastroj Doganat për produktet tuaja?

Ju lutemi kontaktoni transferuesin / ndërmjetësin tuaj lokal të importit.

Si mund të na siguroni shërbimet pas shitjes nëse blejmë pajisje nga ju?

A. Shpërndarësi ynë lokal do t'ju ofrojë shërbimet pas shitjes.
B. Ne ju furnizojmë me pjesë këmbimi falas gjatë kohës së garancisë.
C. Ne ofrojmë shërbime shumë të largëta pas shitjes me Skype ose mjete të tjera.

Si mund të jemi agjenti juaj ekskluziv në vendin ose rajonin tonë?

Ekzistojnë dy kërkesa themelore:
A. Deri më tani nuk ka asnjë agjent ekskluziv të JPS ​​në zonën tuaj.
B. Ne kemi bërë biznes për të paktën NJ ONE vit.
C. Ju keni teknikun tuaj për të siguruar shërbimet pas shitjes për përdoruesit tuaj të fundit.

Sa kushton deti / ajri / ekspresi?

Kjo varet nga sasia, destinacioni dhe mënyra e transportit.

Çfarë certifikatash keni?

CE dhe ISO janë në dispozicion për të gjitha produktet dentare. FDA është në dispozicion për disa produkte.

Cila është koha e garancisë për pajisjet dentare?

Në përgjithësi Një vit pas datës së dorëzimit.

Çfarë kushtesh pagese pranoni?

A. Për produktet standarde të specifikimit, 30% depozitë dhe pagesa tjetër e bërë nga transferimi Wire para dorëzimit.
B. Për produktet e personalizuara, 50% depozitë dhe pagesa tjetër e bërë nga transferimi Wire para dorëzimit.
C. Për shumën e porosisë më pak se 500 USD, pagesa e bërë nga Paypal është e pranueshme.
D. L / C është i pranueshëm vetëm pas negociatave të mëtejshme.