JPSF600
JPSM-70
Panoramic-X-ray-Unit
Professional-dental-training-equipment
X

Gjithmonë siguroni një zgjidhje me një ndalesë gjithnjë
të gjithë klientët.

Më shumë informacionSHKO

CO SHANGHAI JPS DENTARE, LTD ka furnizuar me produkte dentare klientëve nga më shumë se 80 vende dhe rajone. Produktet tona kryesore dentare janë pajisjet dentare si simulimi dentar, njësia dentare e montuar në karrige, njësia portative dentare, kompresori pa vaj dhe autoklavë, etj. Dhe pajisjet e disponueshme dentare si kompleti i implanteve, bibla dentare, letra me krep, etj.
CE dhe ISO13485 tona janë lëshuar nga TUV, Gjermani.

jpsdental

BIZNESI JUAJ I BESUESHM PARTNERI N IN KINA

këshillojmë të zgjedhim
një vendim i drejtë

 • PRODUKTET

JPS Dental ofron produkte të besueshëm dhe Zgjidhje One Stop për të gjithë klientët.

ne do të sigurojmë që ju gjithmonë të merrni
rezultatet më të mira.

 • 10+

  Vite

  Afro 20 vjet në biznesin dentar dhe mjekësor
 • 80+

  Vendet

  Certifikuar ISO 13485 dhe më shumë se 60 produkte ka CE
 • 60+

  Certifikata CE

  Me përvojë të pasur në tenderët qeveritarë
 • 300+

  Konsumatorët

  Zgjidhja One Stop për blerjen gjithëpërfshirëse

të fundit studimet e rasteve

çfarë njerëzit flasin

 • British customers said:
  Klientët britanikë thanë:
  JPS Group, shitësit tanë më të besuar për furnizime shkrimi. Ne jemi të kënaqur nga cilësia e shërbimeve tuaja dhe vlerësojmë reagimin dhe profesionalizmin e JPS në biznes. JPS është kaq e besueshme dhe falë kësaj, ne kemi arritur të mbajmë klientët tanë të kënaqur. Ne do të presim me padurim një marrëdhënie të shkëlqyeshme biznesi të vazhdueshme.
 • Swedish customers said:
  Klientët suedezë thanë:
  Në mes të një shpërthimi të virusit pandemik, zhgënjimi dhe paniku përfshinë vendet për shkak të mungesës së pajisjeve mbrojtëse personale. JPS u rrit dhe u dorëzua me saktësi dhe cilësi. Në një kohë kur gjërat dukeshin të pamundura, JPS e bëri të mundur. Për ne JPS është një partner për jetën!

Kërkesë për listën e çmimeve

Që nga themelimi i saj 11 vjet më parë, JPS Dental është përkushtuar t'u ofrojë klientëve ONE STOP SOLUTION të produkteve të besueshme të cilat kanë fituar një reputacion mbresëlënës në industrinë e dhëmbëve dhe kanë fituar besim të vlefshëm nga klientët në të gjithë botën.

paraqit tani