faqe_banner

Makinë mbyllëse

 • JPSE-02 Makinë mbyllëse

  JPSE-02 Makinë mbyllëse

  Përshkrim:

  Produkti përdoret ngrohës me jetëgjatësi, temperaturë të rregullueshme, mbrojtje automatike me temperaturë ultra të lartë, si dizajni, ka shpejtësi të shpejtë, performancë të qëndrueshme, pamje të mirë, përdorimin e sigurt, të lehtë për t'u përdorur dhe shkallë të ulët riparimi, në të njëjtën kohë, Makina është një parangrohje, përdorimi i vazhdueshëm, shmang dëmtimet e shkaktuara nga përdorimi i shpeshtë i ngrohësit, koha e pritjes dhe zvogëlimi i vulës, favorizuar nga shumica e klinikës spitalore.

 • Makinë mbyllëse e ekranit me prekje JPSE -03T

  Makinë mbyllëse e ekranit me prekje JPSE -03T

  Specifikim:

  Shpejtësia e vulosjes: 10±0.5m/min Fuqia: 500W

  Gjerësia e vulës: 12 mm Pesha: 18 kg

  Margjina e vulosjes: 0-35mm Gama e temperaturës: 60-220℃

  Gabim në temperaturë ≤1% Dimensioni: 560 x 260 x 220 mm

  Fuqia AC Sipas kërkesave të klientit

Lë një mesazhna kontaktoni